2777
2789
عنوان

اینا چیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 114 پست
منم از تو بالشتام دعا پیدا کرده بودم مال چند سال پیشه. الانم میدونم برام دعا نوشتن خودم با چشم خودم ...

منم موقعی که میخام بگم مادرشوهرم چیکار باها کرده لال میشم یا موقع بحث باشوهرم 

همیشه کوتاه میام زبونم بند میاد انگار قفل میکنم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
ببین بهترینش اینه اولا به یکی که جادو جنبل بازه اینکارس نشون بدی فقط بگی باطل کنه از شهرتون جایی پید ...

من خودم حرز امام جواد رو نوشتم ولی نمازش خیلی طولانیه میترسم نتونم بخونم.حتما باید نمازش خونده بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم گفت بیار ببینم حالا عمه ها دیگم هستن

نشون اونا نده 

به مامانتم بگو دوس ندارم کسی جز خودت باخبر باشه

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
ببین بهترینش اینه اولا به یکی که جادو جنبل بازه اینکارس نشون بدی فقط بگی باطل کنه از شهرتون جایی پید ...

خداروشکر جفتمون یکساله حرز داریم که آرومتره زندگیمون

یه دوستی بهم گفته بود بگیر خدا خیرش بده خیلی تو زندگیم تاثیر داشت

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
نشون اونا نده  به مامانتم بگو دوس ندارم کسی جز خودت باخبر باشه

گفتم

من خودم حرز امام جواد رو نوشتم ولی نمازش خیلی طولانیه میترسم نتونم بخونم.حتما باید نمازش خونده بشه؟

چی چیو خودم نوشتم مگه بلدی کار سختیه حتنا باید ملا بنویسه کلی اداب و اصول داره تو ساعت و روزای خاص با تحریر خاص و خیلی چیزای دیگهه 

من سفارش دادم ملا برام نوشت نمازشم به سختی ولی خوندم نماز حتما باید بخونی ولی بعضی جاها هستن نمازش رو به نیابتت میخونن ولی گرون تر میگیرن

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤
منم موقعی که میخام بگم مادرشوهرم چیکار باها کرده لال میشم یا موقع بحث باشوهرم  همیشه کوتاه میا ...

من اصلا اعتقاد نداشتم به اینجور چیزا ولی باا اتفاقاتی که برام پیش اومده یقین پیدا کردم که ازدواجمم با دعا بوده وگرنه من شوهرمو آدم حساب نمیکردم نمیدونم چی شد که باهاش ازدواج کردم یه نفر هم گفته بود که بهم دعا دادن تا باهاش ازدواج کم

خداروشکر جفتمون یکساله حرز داریم که آرومتره زندگیمون یه دوستی بهم گفته بود بگیر خدا خیرش بده خیلی ت ...

وقتی حرز داری اتفاق بدی میوفته بدون قرار بوده بدترش بیوفتهبا حرز محافظت شده شاید همونه که تاالان زندگیت نپاشیده به سمت معنویات برو

من اصلا اعتقاد نداشتم به اینجور چیزا ولی باا اتفاقاتی که برام پیش اومده یقین پیدا کردم که ازدواجمم ب ...

یا خدا چه چیزااا خدا نگذره از این ادما

وقتی حرز داری اتفاق بدی میوفته بدون قرار بوده بدترش بیوفتهبا حرز محافظت شده شاید همونه که تاالان زند ...

دقیقا داشتیم طلاق میگرفتیم رفتم حرز گرفتم‌ همون روز شوهرم زنگ زد اومد دنبالم و یکسال از اون موقع گذشته و همه چیز بهتره

آدابشو کلا رعایت کردم .ولی میترسم سر نماز سر گیجه بگیرم.

ببین کار تو نیست سخته یکی دیگه بگو بنویسن نمازشم به نیابتت بخونن چرا میکشی خودتو الکی اونا که وارد ترن

وقتی حرز داری اتفاق بدی میوفته بدون قرار بوده بدترش بیوفتهبا حرز محافظت شده شاید همونه که تاالان زند ...

بعد اعتقاد پیدا کردم براشوهرمم گرفتم اونم همیشه با خودش داره

دقیقا داشتیم طلاق میگرفتیم رفتم حرز گرفتم‌ همون روز شوهرم زنگ زد اومد دنبالم و یکسال از اون موقع گذش ...

اره خیلییی خوبه منم قربون امام رضا و امام جواد برم خیلی کمکم کردن