2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 86 پست
اصلا یه وقتایی تو نینی سایت سردرد میگیرم از باور وجود یه سری تفکرات و مشغله ذهنی زنان ایرانی که قرار ...

نه عزیزم چرا سردرد 

من که از محیط ماقبل تاریخ لذت ها میبرم   میدونی از اینکه در دورانی زندگی میکنم که گوشی موبایل هست و همینطور تفکرات ناصر الدین شاهی و حتی مظفرالیدن شاهی بسی لذت ها میبرم!

فقط خدا 
اخه تموم فامیلای شوهرم که شنیدن از تعجب شاخ در آوردن بهم زنگ زدن حواستو بیشتر جمع کن این با بارداریش ...

چ خاله زنک

بدم اومد

بیچاره جاریت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط متاسفم برا فاميلت كه زنگ زدن تير خلاصي شما اوردن بچه جاريت 

به جاي اين حرفاي خاله زنكي برو بفكر بچه تو شكمت باش چطوري از ادمايي تماس داشتن باهات دورش كني اين افكار احمقانه رو تو مغز بچت نكنن شايد فرجي بشه برا اينده مملكتمون

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
اخه تموم فامیلای شوهرم که شنیدن از تعجب شاخ در آوردن بهم زنگ زدن حواستو بیشتر جمع کن این با بارداریش ...

فامیلای شوهرت همشون احمق هستن ک همچین فکری دارن اخه بچه‌دار شدن چ ربطی به حسودی داره

اخرش 

عزیزم تو حواستو جمع کن اینجور خانواده ای که زنگ میزنن پشت سر جاریتم پیش تو حرف میزنن

شک نکن پشت سر تو هم حرف میزنن

پیش هیچ کدوم حرفی نزن

بعدم شاید ناخواسته باردار شده 

منم وقتی پسر اولم دو سالش بود ناخواسته باردار شدم که همزمان شد با چند تا بارداری 

حالا اونا بیان بگن با ما حسودی کرد

آخه بچه جز زحمت چیزی داره که بخوای حسودیم بکنی

ببخشید عزیزم شما هرچقدرم تحقیق کنی ب قول خودت دیگه نمیتونی از این چیزا ک سر در بیاری بعدم مگه ما بذا ...

خانواده شرط اوله واسه ازدواج چون یه عمر پسرشون رو بزرگ کردن وتربیت دادن و باوراش رو شکل دادن .....اتفاقا تحقیق .مشاوره رفتن همش کمک میکنه تا ما درست انتخاب کنیم بهتره خودمون رو گول نزنیم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
والا خیلیا کلا جو‌میدن انگار حاملگی ملت دست ماهاست که بگیم چرا بعد من باردارشدی

عزیزم وقتی کل جزئیات زندگیش نمیدونی چطور انقد زود میگیری میری؟ وقتی شوهرش با صدتا زن رابطه داره با تن و گاز گرفته کبود و ماتیکی میاد خونه به وحشتناک ترین طرز ممکن کتکش میزنه در طی سال 1 ماه میره سرکار 

واسم دعا کنید💗
نه عزیزم چرا سردرد  من که از محیط ماقبل تاریخ لذت ها میبرم   میدونی از اینکه در دورانی ...

سردرد همون فشار روانیه که به ادم وارد میشه اینجا ، بعد میگیم این جامعه بیمار و ناتوان ما چرا درست نمیشه. آخه الان دورانی نیست که برای داشتن جهل بهانه وجود داشته باشه، دسترسی به اطلاعات کار خیلی راحتیه.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

من تو اقدامم خواهرشوهرمم حامله اس نکنه حامله شدم اونم همچین فکرایی بکنه؟ 😥😥😥💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

تیر خلاصی رو به چی زده دقیقا؟

اگر شما بعد از تعیین جنسیت دنبال عزیز شدن و جلب توجه نبودی ، فکر می کنی اگر اونم پسر بیاره موقعیتت به خطر میفته، برات نباید فرقی بکنه.

عزیزم وقتی کل جزئیات زندگیش نمیدونی چطور انقد زود میگیری میری؟ وقتی شوهرش با صدتا زن رابطه داره با ت ...

حتی اگه بدترین شرایط رو داشته باشه و تصمیم بارداریش هم تو این برهه غلط باشه ربطی به جاریش نداره

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !