هیچی شاید این تصمیموازقبل گرفته بوده که توی این بازه ی زمانی بچه دار بشه مگه بایدبامن هماهنگ کنه براش ارزو میکنم که باورودبچه جدیدمشکلاتش حل بشه
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
خوشبختم که هنوز از این فکرا هست ما تو دوران ما قبل ناصرالدین شاه هستیم!
بله هست ربطی ب زمان نداره
وقتی توی کشور باشی ک مرد سالاری رواج داشته باشه و همیشه حق زنا پایمال شده باشه طبیعیه و متاسفانه بیشتر نه همشون اما بیشتر خانواده ی ایرانی عاشق نوه ی پسر یا فرزند پسرن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اخه تموم فامیلای شوهرم که شنیدن از تعجب شاخ در آوردن بهم زنگ زدن حواستو بیشتر جمع کن این با بارداریش تیر خلاصی زد که واقعا حسوده منم به همه گفتم بچه هرکی سر سفره خودشه مبارکش باشه خواستم نظر شمارو بدونم حال چرا انقد حمله میکنن بعضیا نمیدونم
بله هست ربطی ب زمان نداره وقتی توی کشور باشی ک مرد سالاری رواج داشته باشه و همیشه حق زنا پایمال شده ...
اصلا هم اینطور نیست به نظرم اگه قبل ازدواج درست تحقیق شه و با چشم و گوش باز انتخاب کنیم دیگه گرفتار همچین مردا و خانواده هایی نمیشیم ادم تو خونه پدریش بپوسه بهتره تا خودش رو با یه ازدواج بیخود یه عمر خار و خفیف کنه و هرلحظه ترس اینو داشته باشه که آی بچم چی میشه چی نمیشه
بچه بیاره نه حاملگی نه شرایط مالی نه اختلافاتش بمن ربطی نداره اگه سخت باشه اونو سختش میشه.بعدشم شاید بچه بیاره اختلاف و شرایط مالیشون حل بشه کار خدارو کی میدونه😒😒