2777
2789
عنوان

رنگ مو👰

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست

مثلا بعدش کسی پشیمون نشد ک چرا رنگ گذاشتم؟موهاتون ی جوری نشد؟؟؟؟

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ دل وجراتی داری قبل عروسی😮انش خوشبخت بشی🌼🎀

دیگ پیش میاد.ممنون گل گلیی جان

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
یعنی الان بارداری و میخوای رنگ کنی!؟ بنظرم بهتره بذاری مشکی باشه

بخاطر ابله مرغانی ک گرفتم مجبور ب سقط شدم

ممنون از دوستای گل ک راهنماییم کردین❤❤❤

دوسه محصولاتش گرونن، یه ریمل خواهرم ازش گرفت صدو خوردا ای، تازه همونم نمیدونم فیک باشه یا نه  ...

عزیزم اینو یه ویزیتور واسه مغازه شوهرم لوازم بهداشتی می اره اون گفته بود اگه خانومت لوازم آرایشی چیزی خواسته میتونم نصف قیمت براتون بیارم

کاربر elayyyyyyyyyyyسابق هستم دوباره ثبت نام کردم مال یه سال پیش بودم