2777
2789
عنوان

رنگ مو👰

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست

مثلا بعدش کسی پشیمون نشد ک چرا رنگ گذاشتم؟موهاتون ی جوری نشد؟؟؟؟

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دل وجراتی داری قبل عروسی😮انش خوشبخت بشی🌼🎀

دیگ پیش میاد.ممنون گل گلیی جان

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
یعنی الان بارداری و میخوای رنگ کنی!؟ بنظرم بهتره بذاری مشکی باشه

بخاطر ابله مرغانی ک گرفتم مجبور ب سقط شدم

ممنون از دوستای گل ک راهنماییم کردین❤❤❤

دوسه محصولاتش گرونن، یه ریمل خواهرم ازش گرفت صدو خوردا ای، تازه همونم نمیدونم فیک باشه یا نه  ...

عزیزم اینو یه ویزیتور واسه مغازه شوهرم لوازم بهداشتی می اره اون گفته بود اگه خانومت لوازم آرایشی چیزی خواسته میتونم نصف قیمت براتون بیارم

کاربر elayyyyyyyyyyyسابق هستم دوباره ثبت نام کردم مال یه سال پیش بودم