2777
2789
عنوان

بچم رفت😣😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست
احتمال داره بعد ب دنیا اومدن عقب مونده یا ناشنوا یا نابینا یاشه احتمال داره ب قرانوبرااون سقط کردیم ...

وگرنه من ک دلم براش پر میکشه

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره بعد ب دنیا اومدن عقب مونده یا ناشنوا یا نابینا یاشه احتمال داره ب قرانوبرااون سقط کردیم ...

بمیرم برا دلت.انشالله زود زود خدا دامنتو سبزکنه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
آخر داستانت خوشه...

ایشالله براهمه خوش باشه منم توش😘

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
بمیرم برا دلت.انشالله زود زود خدا دامنتو سبزکنه

خدانکنه عزیزدلم فقط تو بارداری باید خیلی مواظب خودتون باشین بخدا باخودم عهدبستم ی بار دیگ ی نی نی بیاد ازجام تکون نمیخورم

پست قبلیتون دیدم نامزد هستین.  چجوری باردار شدین توی نامزدی؟

تونامزدی باردارشدم و عروسی میگرفتیم هیچ کس نمیدونست ماام ک بچه دوست نگووووو.ینی ی ماه ی عروسیمون مونده بود باردار شدم بعدم ک کرونا اومده تالارا یسته شد قبب عید بود عروسیم گقتیم بچه خودمونه نمیدازیمش.کار خلافی ک نکردیم بدون عروسی میاییم سرخونه زندگیمون تولد بچمونو مثل عروسی تو تالار میگیریم ک نشد

تونامزدی باردارشدم و عروسی میگرفتیم هیچ کس نمیدونست ماام ک بچه دوست نگووووو.ینی ی ماه ی عروسیمون مون ...

اوه چقدر تند تایپ کردم ببخشید بعضی هاشو اشتب شده

عزیزم دکتر گفت سقط کنید؟؟؟؟فقط ۱،۲ماه اول و ماه آخر آبله خطرناکه.نه ۴ماه!!!من خواهرم ۱۶هفتکی آبله گر ...

اره گفت احتمال دارع بعد ب دنیااومدن اینطوری بشه

تونامزدی باردارشدم و عروسی میگرفتیم هیچ کس نمیدونست ماام ک بچه دوست نگووووو.ینی ی ماه ی عروسیمون مون ...

چه جالب. حکمتی داشته. شایدم امتحان شدین. در هرصورت خداروشاکر باشین. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
چه جالب. حکمتی داشته. شایدم امتحان شدین. در هرصورت خداروشاکر باشین. 

اره شوهرمم میبینه ناراحتم میگ اگ خدانخواد ی برگ ازدرخت نمیوفته ب قول شماحتما حکمتی داشته 

الهی بگردم😔😔 انشالله حالت خوب باشه چندماه دیگه دوباره میاد

فدای تو عزیزدل ایشالله هر کی میخوادهرکی منتظره خدا تودلش ی فسقلی جاکنه

نمیخوام ک ناراحت باشم میگمم بازم میتونم باردارشم هنوز سنم کمه ولی ازیادم نمیره دس خودم نیس

ان‌شاالله‌که‌به‌امیدخدازودزودبچه‌دارمیشی‌‌عزیزم‌بله‌بازم‌میتونی‌چراکه نتونی‌دکترت‌مگه‌بهت‌نگفت‌بعدچندوقت‌میتونی‌اقدام‌کنی

2790
2778
2791
2779
2792