2777
2789
عنوان

بچم رفت😣😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست

متاسفم برای پروتکل واکسن کشور خاک بر سرمون

تو کشورای دیگه از جمله ترکیه واکسن ابله مرغون یکی دو سال اول زندگی میزنن.ولی اینجا نه....

خیلی متاسف شدم مامان مهربون

انشاالله یه بارداری خوب تجربه کنی و خدا یه بچه ی سالم بهت بده

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی متاسفم. 😔

فقط اینو بدون عزیزم شما تنها نفری نیستی که این اتفاق واست افتاده. 

من بچمو پارسال یهویی توی 22 هفتگی از دست دادم. همه چی خوب و عالی بود کلی بهش وابسته بودم و دوسش داشتم. هرروز صبح با تکوناش از خواب بیدار میشدم ولی یهویی دهانه رحمم باز شد و بچم افتاد..... 

تنها دعام اون روزا این بود که خدا بهم صبر بده و جاش سبز بشه 

ان شاء الله سه ماه بعد اقدام کن و این دفعه بچت سالم بغل بگیر. 💖

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

مرسی از دلداری همتون عزیزام واقعا دلم میترکه مامانمم پیشم نیست ازش سه ساعت اینا فاصله دارم خیلی ناراحتم ازاین میتدسم خدا ی بار دیگ نده من چیکار میکنم توروخدا دعا کنید .

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
خیلی متاسفم. 😔 فقط اینو بدون عزیزم شما تنها نفری نیستی که این اتفاق واست افتاده.  من بچمو پا ...

فدانشم عشقیم

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
انشالله ب زودی باز دامنت سبز میشه غصه نخور

مرسی عزیز

الهی درعوض خدابهت دوقلوبده😍❤

ایشالله خدا از دهنت بشنوه

‌عزیزم‌ناراحت‌نباش‌ان‌شاالله‌به‌زودی‌زودیه‌نی‌نی‌خوشگل‌میاری‌واین‌روزاهم‌‌میگذره‌خیلی‌مراقب‌خودت‌باش‌چون‌الان‌ناراحتی‌

واسترس‌برای‌شماخوب‌نیست

ان شاءالله که صاحب فرزند سالم و صالح بشید ⁦♥️⁩

مرسی گل جان

مرسی از دلداری همتون عزیزام واقعا دلم میترکه مامانمم پیشم نیست ازش سه ساعت اینا فاصله دارم خیلی نارا ...

میده نگران نباش. 

3 ماه بعد اقدام کن. الان رحمت قوی شده. سریعتر میگیره اتفاقا. خیالت راحت باشه. فقط خودتو تقویت کن توی این سه ماه. بعدش ریلکس اقدام کن. 

‌عزیزم‌ناراحت‌نباش‌ان‌شاالله‌به‌زودی‌زودیه‌نی‌نی‌خوشگل‌میاری‌واین‌روزاهم‌‌میگذره‌خیلی‌مراقب‌خودت‌باش ...

نمیخوام ک ناراحت باشم میگمم بازم میتونم باردارشم هنوز سنم کمه ولی ازیادم نمیره دس خودم نیس

میده نگران نباش.  3 ماه بعد اقدام کن. الان رحمت قوی شده. سریعتر میگیره اتفاقا. خیالت راحت باشه ...

😍😘

ابله مرغون بگیری باید سقط کنی؟؟توچقد بذشانس بودی دیگع خدا بهت صبربده 

روی لحن بیانتون بیشتر دقت کنید خواهشا. 

ممکنه بغض کسی با حرف شما بشکنه!!!!  

ابله مرغون بگیری باید سقط کنی؟؟توچقد بذشانس بودی دیگع خدا بهت صبربده 

احتمال داره بعد ب دنیا اومدن عقب مونده یا ناشنوا یا نابینا یاشه احتمال داره ب قرانوبرااون سقط کردیم ک خودش عقب نیفته خودش اذیت نشه

روی لحن بیانتون بیشتر دقت کنید خواهشا.  ممکنه بغض کسی با حرف شما بشکنه!!!!  

نخاستم کسیو ناراحت کنم خیلی ناراحت شدم از تایپیک شون من شرمندم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز