2777
2789
عنوان

بچم رفت😣😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست
فدای تو عزیزدل ایشالله هر کی میخوادهرکی منتظره خدا تودلش ی فسقلی جاکنه

انشالله به خودت برس حالت خوب باشه سلامت بشی دوباره یه نینی خوشگل و گوگولی میاد

لطفا لایک نکنین مرسی💝
ان‌شاالله‌که‌به‌امیدخدازودزودبچه‌دارمیشی‌‌عزیزم‌بله‌بازم‌میتونی‌چراکه نتونی‌دکترت‌مگه‌بهت‌نگفت‌بعدچن ...

چرا بعد سه ماه ولی میترسم میگم اول میرم چکاب کامل بعدش میرم پیش ی متخصص بعدش اقدام والا انقدر ک دلم ترسیده

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله به خودت برس حالت خوب باشه سلامت بشی دوباره یه نینی خوشگل و گوگولی میاد

ایشالله عاشکم مرسی

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

ولی واقعا بچه ها مرسی ازهمتون دلم اروم‌گرفت واقعا مرسی هستید باهمتونم عزیزای من

متاسفم برای پروتکل واکسن کشور خاک بر سرمون تو کشورای دیگه از جمله ترکیه واکسن ابله مرغون یکی دو سال ...

واقعا متاسفم انقدرحرص خورده بدودم ک چرا واکسنی زهرماری چیزی نیس .

ایشالله عزیزم

چرا بعد سه ماه ولی میترسم میگم اول میرم چکاب کامل بعدش میرم پیش ی متخصص بعدش اقدام والا انقدر ک دلم ...

نه‌عزیزم‌اصلابه‌خودت‌ا‌سترس‌نده‌بروچکاب‌بعدان‌شالله‌که‌به‌سلامتی‌باشه‌عزیزم‌توکل‌به‌خداحتماتحت‌نظریه‌دکترخوب‌باش

نه‌عزیزم‌اصلابه‌خودت‌ا‌سترس‌نده‌بروچکاب‌بعدان‌شالله‌که‌به‌سلامتی‌باشه‌عزیزم‌توکل‌به‌خداحتماتحت‌نظریه ...

اره حتما چشم همون موقعه هم زیر نظر بودم ولی خب پیش میاد

عزیزم😞😭😭😭 منم یه سقط رو تجربه کردم خدا سر کافرم نیاره ان شالله خدا یه نی نی سالم بذاره تو دلت بز ...

واقعا برا دشمنامم ارزو نمیکنم ک سخته ایشالله

واقعا برا دشمنامم ارزو نمیکنم ک سخته ایشالله

ینی ارزو ک نمیخوام برا هیچکس واقعا بعدش سختا

خدانکنه عزیزدلم فقط تو بارداری باید خیلی مواظب خودتون باشین بخدا باخودم عهدبستم ی بار دیگ ی نی نی بی ...

چشم انشالله ب زودی دلت شاد بشه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز