2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 93 پست

آموزش خیاطی خانم عمرانی معادل 230 سی دی و 750 صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه

کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی

پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای

ارسال رایگان به کل کشور 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام پیام بدهید

@Estekhdam001123

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی الان زنای مطلقه کیسای بهتر و پولدارتری دارند نسبت به اوضاعشون.من خودم دوتا از دوستام با وجود سن ...

همه این طوری نیستن

شاید ده درصد این طوری بشه

ولی همون دوستان شما که پولدار گیرشون اومده ابعاد زندگیشون کاملا برای شما روشن نیست

یکیش همین که بچه ممکنه پدر و مادرش رو کامل نبینه

شما هر چه قدر هم زندگیت خوب باشه ولی از بچت خبر نداشته باشی یه نگرانی همیشه باهاته

دوستان منظورم هر روز با یکی اینه میتونن عشق و تجربه کنن.حتی برا چند ماهی.

شما می تونی طلاق بگیری و بری عشق رو به قول خودت تجربه کنی ولی بدون که اگر طلاق بگیری مسئولیتت در قبال بچت تموم نمیشه و هنوز بچته و باید بهش رسیدگی کنی و نمیتونی اون رو به امید دیگران رها کنی بری

بهترین شوهر هم داشته باشی یه موجودی به اسم بچه به شما وابسته است و در قبالش مسئولیت داری

استارتر من خودم دارم جدا میشم چون همسرم دست بزن داشت و اذیت های ناجور ، ولی هم دارم کار میکنم هم درس ...

فقط اگر جدا میشید خواهشا بچتون رو رها نکنید

خیلی ها متاسفانه رها میکنن 

شما ولش نکنید

تو رو خدا بچه رو ندین بهش بچه به مادر نیاز داره

به به مادر نیاز داره ولی آخه واقعا بزرگ کردن پسر برای مادر به تنها خیلییی سخته

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
عزیزم منظور استارتر مادرای چشم انتظاری مث شما نیستن داره واضح میکه اونایی ک هر روز با یکین البته شرر ...

خوب آخه واقعا بودن کنار همسر و فرزند بهترین لذته البته اگه همسر خوبی داشته باشس

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
فقط اگر جدا میشید خواهشا بچتون رو رها نکنید خیلی ها متاسفانه رها میکنن  شما ولش نکنید

شما به احتمال خیلی زیاد یا خودتون در کودکی از طرف مادر رها شدید یا همسرتون فرزندتون رو رها کرده ، کلا نگران این مسئله هستید ، چون فقط توصیه تون توی چند پست این تاپیک این بوده که مادر فرزندش رو رها نکنه

به به مادر نیاز داره ولی آخه واقعا بزرگ کردن پسر برای مادر به تنها خیلییی سخته

خب بمن نگفتم به تنهایی 

ولی سپردن کامل اون بد بخت بچه به پدرش که یک دهم شما توانایی نداره که برای بچه بدتره

بچه یه ساله اخه پدر به چه کارش میاد

مادر براش بیش تر لازمه 

انصافا این کار رو نکنید

روی اعتماد به نفس کار کنید

شما به احتمال خیلی زیاد یا خودتون در کودکی از طرف مادر رها شدید یا همسرتون فرزندتون رو رها کرده ، کل ...

راستش من نه این طوری نبودم

البته مادرم شاغل بود در بچگی زیاد سر کار میرفت و من کم تر میدیدمش و همین ندیدن ها و استرس باعث لکنت من شد

ولی دور و اطرافم زیاد دیدم بچه هایی که با مادرشون به بهانه های مختلف (واقعا بهانه بود) بچه رو رها کردن به امید دیگران و بچه هاشون از نظر روحی روانی خیلی اسیب دیدن و براشون هزار تا اتفاق بد افتاده و مادره موقعی به خودش اومده که دیر شده و راه جبران نمونده

همین سایت هم هستن افراد این طوری که واقعا مادرشون رو نفرین میکنن چون مادر دلسوزه و نبودش باعث میشه هر کس و ناکس متعرض بچه بشن

البته اصلا قصد جسارت ندارم ولی این حرفتون نشون میده، اگر ضربه خوردید حتما مشاوره برید 

نه چه ناراحتی

اتفاقا کسی که مادرش رو دوست داشته باشه یعنی نشانه خوبیه

من فقط به خاطر این میگم

اصلا یکی از اهدافم برای اومدن به این سایت همین بود!!!!

چون میدیدم که بچه ها واقعا گناه دارن 

حتی ازدواج هم کردید با کسی ازدواج کنید که بچه رو بپذیره

چون بچه جزئی از زندگی پدر و به خصوص مادره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز