2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 93 پست
خب بمن نگفتم به تنهایی  ولی سپردن کامل اون بد بخت بچه به پدرش که یک دهم شما توانایی نداره که ب ...

نگفتم یخ سالشه 2سال و 5 ماهشه خیلی به بایاش وابستس این 4 روزم کلافن کرده البته که حق. با شماس ولی خانوادم میگن بهتره نیاریش چون مطمینم 7 سالگی ازم میگیرتش البته خیلی سخته جدایی... 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
نگفتم یخ سالشه 2سال و 5 ماهشه خیلی به بایاش وابستس این 4 روزم کلافن کرده البته که حق. با شماس ولی خا ...

خانم نه حتما برو بیارش

تو رو خدا رهاش نکن

به حرف خانوادت گدش نکن

کی گفته قراره هفت سالگی از شما جدا بشه؟

الان در هفته دو سه روز میره پیش شما و از هفت به بعد دو سه روز در هفته با شماست

اصلا به حرف خانوادت گوش نده

بگو بچه منه و من در قبالش وظیفه دارم

اون وابستگیه کاذبه 

دو روز پیش شما نباشه و بچه تنها بشه واقعا براش دردناکه 

ولش کنید فکر نکنید خوبی و خوشی بهتون رو میاره

علاوه بر همسر بچه رو هم از دست میدین و رشته ارتباطش با شما قطع میشه و همین باعث سر خوردگی بچه میشه

اگر از الان ولش کنید کم کم فراموش میشه و دیگه اون بچه بی مادر بزرگ میشه و هزار و یک اتفاق براش میفته ولی اگر از هفت هشت سال باشه خیلی بهتره برای بچه چون حداقل هفت سال با شما بوده و خودتون میدونید جطوری اون بچه رو بار اوردید 

با اون پدری هم که داره دو روز اولش حالش خوبه بعد دو روز اعصاب نداره هر روز یه محیط پر تنش برای بچه درست میکنه و بعد چند سال فقط برای اون بچه چیزی جز کینه و ناراحتی از شما و پدرش نمیمونه  .من خیلی از این موارد دیدم 

حداقل تجربه ای که دارم اینه که این کار و حرف خانواده شما اصلا درست نیست

خانوادتون اگر ذره ای نوه شون رو دوست داشته باشن این حرفو نباید بزنن

نوه شونه غریبه که نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگفتم یخ سالشه 2سال و 5 ماهشه خیلی به بایاش وابستس این 4 روزم کلافن کرده البته که حق. با شماس ولی خا ...

لازم به ذکره که حتی اگر بدید به پدرش با زهم شما مادرش هستی و در قبالش وظایفی داره و این وطایف حتی با ازدواج مجدد هم سلب نخواهد شد 

لازم به ذکره که حتی اگر بدید به پدرش با زهم شما مادرش هستی و در قبالش وظایفی داره و این وطایف حتی با ...

کاش شرایط جور بشه نه من الان بچم پیش خودمه برتی تهدید هی میگم بچه رو نمیخوام برای تهدید پدرش میگم نمیخوام بعد طلاق میدمش به خودت من خودمو پاسوز بچه ی تو نمیکنم ولی فکر اینکه یک دقیقه از بچم دور باشم دیوونم میکنه اصلا فک نکنم بتونم یه روزم دووم بیارم سخته برای یه مادز خیلیییی 

ولی مجبورم این حرفارو بزنم یااگه خانوادم نخداستن من کاری ازم برنمیاد ما تو شهز کوچیک زندگی میکنیم نمیشه م کهجدا زندگی کنم البته مستقل هم نیستم تدریس میکنم پاره وقت ولی نمیشه یا بچه دست تنها کارم کرد

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز