2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 93 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خود موضوع چی بود مثلا در مورد پروتین ترکیبش با قند چه موضوعی بود

چه گیری دادین فکر میکنین دروغگوم😂😂😂اسپری درایر را بگید از چی تشکیل شده؟

Qfi بگید مخفف چیه؟

استادهای بنام رشته امون

دکتر کدیور غلات

دکتر شاهدی مهندسی

دکتر علی مرتضوی

دکتر امام جمعه تهران

درسامون

در دوره لیسانس

تکنولوژی قند و روغن غلات اصول مهندسی بسته بندی مواد غذایی لبنیات 

صنایع گوشت و بهداشت کارخانجات و اصول مواد اشامیدنی و اینا هم اختیاری بود

استارتر من خودم دارم جدا میشم چون همسرم دست بزن داشت و اذیت های ناجور ، ولی هم دارم کار میکنم هم درس میخونم ، بهیچ عنوان افکاری که شما در مورد مطلقه ها داری رو ندارم ، یعنی مطلقه ها همشون انقدر سطحی و هوای نفس پرستن که دنبال مرد خوشگل و پولدار باشن؟ اگر زندگیت بده جدا شو کفش آهنین پات کن مثل یه مرد دستتو کن توی جیب خودت ، نمیخوام به مردهای خوب توهین کنم ولی من که دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم ، میدونستی همین هوس چند ماهه بعدها چه دردسر هایی برات داره؟؟؟ من دارم روانشناسی بالینی میخونم ، بنظرم هم کم سنی هم اطلاعات و تجربه ت خیلی کمه ، خیلی ساده ای، یه ذره دیدگاهت رو به زندگی عوض کن، 

خخخخخخ تسلیم شدم

خشک کن از محفظه تشکیل شده و اتمایزر و اینا خداییش یادمم رفته چقدر اینا را خوندیم چقدر ترکیبات پروتینی قند و ویتامین و رنگ و واکنش میلارد و قهوه ای آنزیمی و غیرانزیمی اتواکسیداسیون و فوتواکسیداسیون و اینا😁

استارتر من خودم دارم جدا میشم چون همسرم دست بزن داشت و اذیت های ناجور ، ولی هم دارم کار میکنم هم درس ...

عزیزم یک سوال رشته روانشناسی را میشه تو خونه هم خوند؟من واسه شغل نمیخام فقط خودم دوست دارم بخونم ولی دیگه حوصله دانشگاه را ندارم خواستم ببینم میشه بصورت خوداموز ادم خودش بخونه حس میکنم رشته قشنگیه و همچنین خیلی مفیده 

من سوال دارم ازت شایدم همکاری میخوام کمکم کنی با اب پنیر چه محصولی میشه تولید کرد؟؟؟

خیلی چیزا چرا خشکش نمی کنید الان تو فناوری نانو خیلی ازش استفاده میشه. اتفاقا یکی دوستام واسه کارازمایشگاهیش دنبال whey میگرده شما سراغ دارید کجا میفروشن؟

عزیزم یک سوال رشته روانشناسی را میشه تو خونه هم خوند؟من واسه شغل نمیخام فقط خودم دوست دارم بخونم ولی ...

بله عزیزم ، کلا رشته های انسانی رو میشه مطالعه ی آزاد داشت ، حفظیات زیاد داره ولی اگر علاقه داشته باشید کامل ذهنتون حل و فصل میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز