میگما خوش یه حاله اونایی که طلاق گرفتن.راحتن همه جا میرن ازادن.بچه مچه هم نیست دوره کونشون.هروقتم دلشون بخاد با یکی البته از نظر شرعی.اونوقت ما چی صب تا شب با بچه عین موش گربه.شبم که قیافه ی خسته ی عن شو رو باید تحمل کنیم.اه اه اه
بنظرت اونی ک برا چندماهی یه زنو میخاد عاشقشه؟؟؟ تا عشقو ب چی ببینی تو😐
ولی الان زنای مطلقه کیسای بهتر و پولدارتری دارند نسبت به اوضاعشون.من خودم دوتا از دوستام با وجود سن بالا و داشتن بچه با یه پسر خونه و خشگل و خوشتیب ازدواج کردن.یا اون یکی دوستم که با وجود بچه و اینا یه خاستگار مقیم خارج داره و کلی خاستگار پولدار.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عالی هستش اما مدرک با مهارت فرق داره من اگر مهندس هستم داخل شرکت مهارت و کار منو قبول کردن و بعنو ...
من یک مدت تو صنعت کار کردم واسه خانم سخته اومدم بیرون رفتم اداره دولتی امتحان دادم ولی خب واسه اقایون این رشته بهتره خصوصا کسی که زرنگ باشه براحتی میتونه کلی دراند کسب کنه.
عالی هستش اما مدرک با مهارت فرق داره من اگر مهندس هستم داخل شرکت مهارت و کار منو قبول کردن و بعنو ...
اتفاقا من هم مدرک دارم هم مهارتشو تو یکی از شرکتهای معروف شهرمون کار میکردم ولی به هیج وجه حاضر نیستم تو کارخونه کار کنم چون واسه خانما اون همه مسئولیت و فشار سخته. همون غذا و دارو واسشون بهتر یا اینکه خودشون کارآفرینی کنن. بنظرم هم مدرک از دانشگاه معتبر داشتن مهمه و هم مهارت. هر دوش در کنار هم باعث موفقیت میشه
داخل دانشگاه فقط عمومی بحث میشه و در عمل خیلی کم کاربرد داره من خودم خیلی زیاد تلاش کردم و جنگیدم و ...
قبول دارم ولی بستگی داره کدوم دانشگاه درس خونده باشین الان بچه های دانشگاه تهران صفر کیلومترشون را من دیدم چه درامدهایی دارن البته اقایون چون هرجا باشه میرن ولی در کل موافق حرفتون هستم اینکه مهارت داشته باشی و زرنگ باشی تو این رشته خیلی مهمه. و حتی میشه همزمان دو سه جا کار کرد ولی واقعا واسه خانما سخته اابته بعضی خانما یکسری محدودیتها را ندارند من خودم کار با کارگر جناعت و اذیتاشون عاصی ام کرد و خدا راشکر شرایط فراهم شد از صنعت کشیدم کنار ولی در کل رشته امون قشننی های خودشو داره.
ولی الان زنای مطلقه کیسای بهتر و پولدارتری دارند نسبت به اوضاعشون.من خودم دوتا از دوستام با وجود سن ...
کاری به این زنا ندارم اما هرکی بچه شو ول کنه پشیمون میشه شوهر خوبم که دیگه جای خود داره چون اینروزا خیلی کم پیدا میشه فریب ظواهر زندگی ادمهارو نخور اون بیرون هیچ خبری نیس معلومم نیس شما شانس اونارو بیاری البته خشگلی و پولداری شانس خوب وملاک خوشبختی نیست اگر گیر شوهر خیانتکار و نامرد و بیغیرت یا معتاد و دست بزن دار افتاده بودی الان خوب قدر تک تک ثانیه های زندگیتو میفهمیدی
استارتر من مجردم ولی تو اطرافم مطلقه دیدم اینجورا که فکر میکنی نیست مگر اینکه واقعا اهل هر کاری باشی ولی اگه ادم ابرو داری باشی طلاق جز سرخوردگی و فشاز روحی واست چیزی نداره چیزی که دارم تو اطرافیان می بینم چه مرد چه زن اگه ادمهای درست و حسابی باشن بعد طلاق داغون میشن
شمل بنظرم اگه این دیدگاه را داری زودتر از زندگی شوهرت برو چون فکرت مسمومه و راهتو باید جدا کنی
عزبز شما شهوت رو با عشق یکی میکنی داری وقتی میگی هربار با یکی لااقل برای مدتی عشق رو تجربه میکنن. حالا چرا انقدر ناامیدی مگه زندگیت بده؟ به نظرم باس بری مشاوره خیلی ناامیدی از زندگیت
اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.