2777
2789
عنوان

حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 40 پست
منم از همینا داشتم با اینا میشه سریع یاد میگیری

آخ جوووون یعنی 😍😍

خیییلی دوی دارم یا بگیرم 

از شکم و پهلوم متنفرم😭

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قرمز و زرده  از اون دایره ها  که داخلش داره دوباره بر آمدگی داره مثل میخ اگه توجه کنید ...

من ازاون قرمز زرده دارم حرفه ایه واسه باشگاهیااکثرن ازاینه برای من چن ساله اصلانم نشکشته جنسش عالیه تاثییرم داره ولی تایم درست بزن ک کمردردنگیری‌‌درضمن اولش ک میزنی هفته اول کبود میشیو وحشتناک موقع حلقه زدن دردمیگیرهولی  بعددرس میشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
حلقه برای مبتدی باید کمرش بزرگ باشه سنگین که دیر بیفته در ضمن من شنیدم که کمردرد میاره منم پرسوجو کر ...

گفت وزنش یک کیلو نیم هست  خوبه؟؟

من تا حالا حلقه نخریدم استفاده نکردم نمیدونم خیلی ازش سر در نمیارم

بله حلقه خوبه اما در کنار ورزشای دیگه و رژیم غذایی.و اینکه آسیب حلقه برای کمر خیلی زیاده.نباید در رو ...

واقعا 

یعنی اگه کمتر از 10 دیقه برنم  دیگه کمر درد نمیگیرم؟

گفت وزنش یک کیلو نیم هست  خوبه؟؟ من تا حالا حلقه نخریدم استفاده نکردم نمیدونم خیلی ازش سر در ن ...

منم اطلاعات زیادی ندارم تاهمین حد میدونم که گفتم با یکیم که حلقه میزد گف به شدت کمردرد گرفتم یعنی کلا اهل ورزش و ایناستا دیگه من خودمم پشیمون شدم نگرفتم

حلقه واسه اوناییکهوکمر درد دارن توصیه نمیشه، کلا هرکسی هم میخاد استفاده کنه باید شیوه درست حلقه زدن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😗

معمولیاازنظرمن بهتره چون دوتاییش عرقتودرمیارنداماحلقه های دیگه سنگین هستن وبرای شماکه مبتدی هستی فقط ...

آخه میگن اونا سبکه واسه همین نمیتونی 

ولی اگه از این سنگینا بخری نمیوفته فوری یاد میگیری