2777
2789
عنوان

چشم زخم شدید

132 بازدید | 13 پست

دیروز یک دفعه ای حالم به شدت بد شد تب کردم رنگم شد زرد گفتن چشم خوردی هر دفعه زاغ مینداختم چشم میشد میترکید الان هرچی میندازم چشم میشه ثانیه آخری دوباره اون گودی چشم پر میشه و نمیترکه نمیدونم دیگه چیکار کنم اسفند هم دود دادم اما جواب نداد😮💨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری باید بترکونم؟

یه پلاستیک تخم مرغ بذار

اسپند

کمی نمک

تخم مرغ رو بین دو لنگشت شست و اشاره نگه دار.یک سکا بزار رو قسمت بالای تخممزغ و شست روی قسمت بالای تخممرغ قرار بده و اشاره را پایین

بده یکی واست اینکارو کنه و هم زمان اسامی کسانی که میشناسنتت و دیدنو بگم

رو یکی میترکه

تهش صدقه بده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رو که ما را به تو من بعد نه صلح است و نه جنگ ! ⚘️

اسپند دود کن همراه مریم گلی و برگ بوبعداز اذان صبح تا قبل از اذان مغرب در و پنجره باز کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اسپند معمولی که فقط سیاهه ورنگی رنگی نیست نمک هم نداره ولی کندرداره میشه ؟

آره منم اینه در و پنجره باز باشه البته راهکار خاص داره ولی باز مناسبه

ذکر یونسیه

۴قل ایت الکرسی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

آره منم اینه در و پنجره باز باشه البته راهکار خاص داره ولی باز مناسبهذکر یونسیه ۴قل ایت الکرسی

ممنون بله آخر سر در ورودی به داخل ساختمان رو باز میکنم حتی هود رو روشن میکنم که به پشت بوم هم برسه

همزمان چهار قل میخونم بلند و تمام گوشه های خونه دورش میدمحتی تو حیاط میبرم

زاغ انداختن چیه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ممنون بله آخر سر در ورودی به داخل ساختمان رو باز میکنم حتی هود رو روشن میکنم که به پشت بوم هم برسه ه ...

از اول باز کنی بهتره انرژی منفی خارج بشه

بعدم عود مخصوص هست بتونی تهیه کنی عالیه

زاغ انداختن چیه؟

از عطاری ما میگیریم شکلش مثل تکه های نمکه دور سر کسی که چشم خورده میچرخونیم صلوات میفرستیم شعله گاز رو برعکس میکنیم زاغ رو میزاریم روش با شعله پایین دیگه اگه چشم خورده باشه شکل چشم میشه که باید بزاری کلا رنگ زاغ سفید بشه اگه چشم بترکه گردی بشه وسطش خالی بشه یعنی چشم زخم از روش برداشته شده اما اگه نترکه بده و ما خوب نمیدونیم و معمولا میگن اگه چند بار انداختی نترکید انس نبوده اونی که چشمت کرده