2777
2789
عنوان

حلقه

577 بازدید | 40 پست

سلام دوستای گلم ببخشید یه سوال دارم 

من خییلی شکم و پهلوم در اومده بزرگ شده😣

میگن حلقه خیلی خوبه نتیجه میده  من بلد نیستم حلقه بزنم

آخه تو مدرسه که اصلا نمیتونسم فوری میوفتاد پایین😂

حالا اگه بخرم امکان داره یاد بگیرم 😥

چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم چه جنسی بخرم میشه راهنماییم کنید😘😘

این بهتره   

یا این

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حلقه خوبه اما در کنار ورزشای دیگه و رژیم غذایی.و اینکه آسیب حلقه برای کمر خیلی زیاده.نباید در روز بیشتر از ده دقیقه زده بشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بله حلقه خوبه اما در کنار ورزشای دیگه و رژیم غذایی.و اینکه آسیب حلقه برای کمر خیلی زیاده.نباید در رو ...

و اینکه باید بدن بخوبی با حرکات دیگه گرم بشه و بعد زده بشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

اون قرمز و زرده  از اون دایره ها  که داخلش داره دوباره بر آمدگی داره مثل میخ اگه توجه کنید متوجه میشین 

ولی اون که خیلی رنگش جالب نیست فقط  داخل حلقع  از اون دایره ای ها داره دیگه میخ میخی نیس

نمیدونم حالا متوجه شدین یا نه😂

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

حلقه واسه اوناییکهوکمر درد دارن توصیه نمیشه، کلا هرکسی هم میخاد استفاده کنه باید شیوه درست حلقه زدن رو یاد بگیره ، اوناییکه موقع حلقه میچرخونن کلا کمر رو اسیب وارد میکنن به مهره ها ، اما اگه فقط با حرکت جلو عقب کردن حلقه بزنی اسیب نمیبینی 

.

معمولیاازنظرمن بهتره چون دوتاییش عرقتودرمیارنداماحلقه های دیگه سنگین هستن وبرای شماکه مبتدی هستی فقط یه جسم سنگینه که همه ش میفته نمیتونی حلقه بزنی

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️