2777
2789
عنوان

ازدواج یعنی

327 بازدید | 17 پست

نگاهی که به ازدواج داری وقتی که مجردی خیییییییلیییییی فرق میکنه با نگاهی که وقتی متاهلی داری به خصوص وقتی سنت کمتره...

فک میکنی قراره یکی باشه بخندی باهاش بیرون بری فیلم ببینی شام بزاری آقایی برسه ...تنها نباشی بغلت کنه بغلش کنی ...بگین بخندین خوش باشین ...

وقتی میری تودلش ....من نمیگم واسع همه اینطوری میشه یا همه همینارو باهم تجربه میکنن...

ولی ازدواج میشه خدایی نکرده دیدن خیانت و شکستن وفاداری

ازدواج میشه کنترل گری خودشیفته گی خود خواهی زورگویی سلطه گری .....کسی که ممکنه واسه هرچیزی بهت گیر بده ...لباس درس هنر شغل رانندگی رفتوامد خرید و.....

میشه دل شکستن های پی درپی میشه تنهاتر شدن وسط دنیایی که میدونی یکی هس ولی نیس

گاهی اوقات همسرت رفیقت نمیشه ...مانعت میشه

شاید اهل بغل و نازو نوازش زنش نباشه ...چیزی که تو مجردیات فک میکردی ....شاید حتی نیازات رفع نشه ....

نمیخوام کسی رو بدبین کنم اما اون روی سکه هم دیدن داره....نمیخوام بگم اره بدترین چیزها هس ....اما میخوام بگم شاید خیلیا از این همه سودای ازدواج فانتزی هایی رو تو سرشون دارن که از دنیای واقعی خیلی دوره

همه ی مردا مثل هم نیستن مرد خوب هم هست مثل فرشته میمونه مرد بد هم هست حتی صداشو میشنوی حالت تهوع به ...

عزمزمه منم همون اول گفتم همه اینا باهم نیس همه مردا هم بد نیستن .....ولی بیا قبول کنیم ۹۰ درصد زندگیا شده مشکل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فانتزی فکر می کنم متاسفانه

نکن گلم نکن .....نمیگم ازدواج بده نه ...آدم خوب زندگی خوب متاسفانه خیییییلیییییی کم شده .....همیشه به این فک کن که آیا من تحمل این رو دارم که اگه کسی با کارام حرفام خواسته هام صحبتام مخالفت کنه توانایی سازش داشته باشم ؟؟؟؟؟ اگه اونقدر بلوغ صبر بزرگی درک اونو پیدا کردی بسم الله ....منظوره مت اینه

باهاتون موافقم باید نگاه آدم به ازدواج منطقی باشه

ازدواج یک مسئولیت بزرگ هست

فانتزی ها رو داره مشکلاتم داره

واقعا لازمه که آدم با یک نگاه درست وارد زندگی مشترک بشه

چقدر خوبه که قبل ازدواج آدم اینا رو بدونه آموزش ببینه و یاد بگیره

به همه بچه های مجرد توصیه میکنم تا می تونن مطالعه کنن و آگاه باشن