2777
2789
تتلو كه عشششقه😍😍😍 نظر خودت مهمه مگه بقيه تو سختي ها كنارتن؟  اونا نميفهمن تتلو چه حرف هاي م ...

تتلو حرف راست زیاد میزنه خیلی از حرفاش واقعیته،حالاموزیکاش به کنار 

تتلو صداش بد نیس ولی جدیدا الفاظ خاصی رو به کار می‌بره که برای همه جالب نیس ولش کن کی چی گفت و ولش ک ...

کار به الفاظ زیباش نداشته باشیم،تو موزیکاشم خیلی حرف راست میزنه😆یکیش من۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=] آره وحشتناک شده قبلا بهتر بود الان ظاهر و باطنش یکی شده حرفام که خیلی رکیک شده [/QUOTE]

تتلو بدبختي زياد كشيده و بالاخره همه ماها يه جوري خودمونو خالي ميكنيم حالا يكي با اهنگ يكي ....

لايو تتلو با ارات رو نديدي نه( حتما ببين)؟؟ خيلي مهربونه و در حسرت يه پدره شايد اگر در داشت اين ريختي نميشد 

كاري با قيافش ندارم ولي صداش عاااليه هم مفهموم اهنگاش عميقه ( منظورم اصلا به فحش هاش نيست و اينكه ماها هم به جاهايي تو زندگي فوحش ميديم هميشه كه اين مدلي نبستيم)

هم سواد موسيقي خييلي بالايي داره و اگر درست ازش حمايت ميكردن الان جزو بهترين ها بود 

متفاوت بودن به معناي ديوونه بودن نيست😔
چرا نمیشه  من موتزارت و بتهوون گوش میدم معین و شادمهر و ایرج بسطامی و همایون شجریان و.. آهنگ ب ...

وقتی ایشون میگه سلیقش فقط ماکان بند و تتلو هستش قطعا نمیتونه با آهنگای شجریان ارتباط بگیره من خودم سلیقم شجریانه ولی ی موقع هایی به سرم میزنه شاهین نجفیم گوش میدم ولی ایشون با توضیحاتی ک دادن نمیتونه با شجریان و امثالهم ارتباط بگیره