سلام
من دیشب کاملا دودی شدم از بس که قیلیون کشیدن مردم ولی ارکستر و خواننده کولاک کردند و بنده هم که بی جنبه قر تو کمر رفتم وسط البته خوبیش این بود که همه وسط بودند و قر فراوان می دادند . خلاصه ساعت اومدیم خونه و غش کردم از خواب و خستگی . امروز نامه بیمه اومد قراره فردا برم مصاحبه برام دعا کنید . در هر حال امیدم به خدا هست و می دونم که تا خودش یه جوری کمک کنه . چه جوری نمی دونم هه هه
ساراز بری خوش اومدی به کلوپ ما منظورتو نفهمیدم یعنی چی INVITET کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مریم جون تو چه کردی میامی بهترین جشن ها روبرای هالوین داره امیدوارم به تو هم در فلوریدا خوش بگذره .
ما که یک بسته بزرگ شکلات گرفتیم برای TRICK OR TREAT

جون اقامون با پسر برادر شوهر جان دارند ماکروویو رو نصب می کنند و من ترجیح می دم این زودتر درست شه بعد بزنیم بیرون . صبح هم یهو دیدیم اه نون نداریم از خدا خواسته رفتیم IHOP و یک املت با اسفناج و ماشروم و .....زدیم به بدن .
خلاصه که اینحا هم اینکارا رو نکنیم دیگه چیکار کنیم .!!!!
وای دیروز برای گرفتن شمع کیک تولد رفتیم PARTY CITY قیامت بود یعنی اینگار مفت و مجانی بود بعد هی می گن اکونومی خرابه خرید هم کمه .
سوگل جون این روزها کمتر میای اینجا جریان چیه می بینم طبیعت دلتو برده هه هه
فاطمه جون می دونی که ما دلمون خیلی برات تنگ می شه برات ارزوی موفقیت می کنم تو دختر با ارداه ای هستی و پر انرزی .

مینا جون مردها خیلی سیاست دارند حرف می زنند ولی عمل کاملا فرق می کنه هه هه

سه ماه هم به نظرم خوبه سعی کن از الان ریلکس باشی و بهش محبت بدی اگر دوست داشتی تاریخش رو می تونی رو عوض کنی . ارشیدا جون رو هم دکتر ببر حتما گرچه تهران هم همه چی هست . و تو می تونی با خیال راحت بری ایران . به نظر من تنها رفتنت به شیراز درست نیست چون با بچه سخته ای کاش شوهرت یه مدت کوتاه می اومد و برمی گشت . به هر حال نگرانی به خودت راه نده و سعی کن لجظه لجظه رو استفاده کنی .