2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

Salam mamanaie gol man ninim 5mahesh tamom shode va varede 6 mahegy shode mikham ke ba Rice Cereal ghaza khordan ra shoro konad marky ke barash gereftam (Earth's Best) hast mikhastam bedoonam ke kasy az in mark estefade karde va agar anjam dade chejori shoro karde chon rosh neveshte ba shire sine ia formula ghatish konim man shir nadaram khodam too sinam mikhastam bedoonam aia ba ab ham mishe ghatish bokonam ? ia hatman baiad ba formula bashe va inke ba chemeghdar shoro konam ? lotfan rahnamaeeim konin .
بچه ها شما هم با این مشکل برخورد کرده اید که شوهرتون تنها ایران بره ؟؟؟؟؟؟

من و شوهرم کانادا زندگی می کنیم و شوهرم کار می کنه و من دانشجو هستم
شوهر من 2 هفته در سال رو مرخطی داره و می ره ایران و من هر چی بهش می گم که صبر کن منم بیام چون با خواهر و برادراش که اونا در فرانسه زندگی می کنن هماهنگ می کنه هر تاریخی که اونا بخوان برن شوهر منم بلیط می گیره ....امسال بهش گفتم که از سال بعد دلم می خواد که با هم بریم و اولش عصبانی شد که تو حسودیت می شه که من پیش مامانم اطنا می رم و بعد هم قبول کرد
می خوام بدونم راه درست چیه و آیا کاری که اون می کنه درسته
چون خانوادش با من میونه خوبی ندارن و ما با هم مشکل داریم که من از اولم نمی دونم چرا؟ ولی اونا هم مخصوصا خواهر برادرش از فرانسه همیشه زنگ می زنن و همش می گن که دلمون تنگ شده برات و بیا اینجا
می خوام بدونم که من باید چطور رفتار کنم و راه درست چیه
بعضی وقتا فکر می کنم که اونم حقداره که خانوادشو ببینه مخصوصا اینکهمادرش پیره
ولی بعضی مواقع فکر می کنم که پس من چی؟
در ضمن خانواده من 4 ماه در سال رو اینجا هستن و همسرم می گه که من اگر مادرم رو دیگه نبینمو........ و تو مادر و پدرت پیشتن و برات زیاد مهم نیست که کی بری
ولی متلا امسال اگر 4 ماه صبر می کرد ما با هم می رفتیم چون من باید به خاطر دانشگاه موقع تعطیلی برم .ولی انقدر ذوق رفتن داره که نگو
و وقتی بهش گفتم که خوب پس منم 4 ماه دیگه می رم گفت برو!!!!!!! آخه من 4 ماه دیگه که مرخصی دارم آیا این درسته که من خونه بمونم و نرم ایران
البته بهم گفت که یک هفته با هم اینجا می ریم مسافرت هر جا که تو بگی ولی نمی دونم اینکه اون خودش بره ایران و من خودم درسته یا نه؟ همیشم خانوادش وقتی می رن ایران که من نمی تونم برم