2789
فاطمه جان من دنبال اطلاعاتی راجع به آغوش بودم،دیدم شما هم پیغام گذشته بودین که BabyBjorn استفاده کردین،می‌شه بگین راضی‌ بودین؟باعث دارد پشت یا کمر نمی‌شه؟؟کلا میارزه که بگم کسی‌ برام بفرسته یا همینجا یه مارک دیگه بگیرم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهشاد جان من یادمه که گفته بودم چون من ورزش میکنم, بدنم تحمل کشیدن وزن نیکو رو داشت و اصلا هم اذیت نشدم....2 نوع بیورن هست....Original : که کمربنداش فقط ضربدری از پشتت رد میشه....Active : که علاوه بر اون کمربندای ضربدی پشت کمرت, یه کمربند پهن کلفت هم زیر اونا و بالای استخون لگنت/باسن قرار میگیره.....من اریجینال داشتم و بعلت اون دلیلی گه گفتم اذیتم نکرد.....ولی اونایی که بدنشون ویا استخوناشون حساس تره, بیشتر مدل اکتیو رو میخرن.....
در روی هم رفته یکی از بهترین آعوشی های نی نی ها توی دنیا هستن.....ایتالیایی هستن و روشون درست فکر شده.....تا 3-4 ماهگی که نی نی گردن نگرفته, صورت رو به بدن مادر قرار میگیره و گردن و سرش با باقی آغوشی محافظت میشه.....بعد از اونم که رو به بیرون میزاریشون و اون تیکه اضافی زیر چونه بچه تا میخوره تا صورتشون آزاد باشه....
به نظر من اگه فکر میکنی که کمر درد یا پشت درد خواهی گرفت, هر مدلی خواستی بگیری ,بگیر ولی مهم اینه که مدلی بگیری که مثل مدل اکتیو, پشتش ساپورت خوبی داشته باشه که فشار روی همه جای بالاتنه یکنواخت پخش کنه......موفق باشی....
بیشتر آغوشی ها روشون نوشته که تا چقدر وزن رو میتونن تحمل کنن....معمولا تا 10 کیلو هستن یا یه کمی بیشتر....10 ممکنه یه بچه 8 ماهه باشه و یا ممکنه 1 سال و نیمه.....بستگی داره.....ولی موضوع اینه که وقتی شروع میکنن به راه رفتن و حرکت کردن,دیگه سخت میشه اون تو نگهشون داشت.....و اینکه 10 کیلو وزن خیلی سخته رو دوش کشیدنش!!!!! من که تا نیکو 10 ماهش به بعد شد, زیاد استفادش نکردم!!! بهترین وقت استفادشون بین تولد تا 7-8 ماهگی هست......
آبی‌ من جواب دارم برات کامل. چون من الان دارم سیتیزن میشم،امتحان رو دادم منتظر تاریخ قسم هستم.چیزی که براشون واقعاً مهم هست مالیات یا همون تکس return هست،حتا آدمو میفرستن اداره مالیات یا IRS که ازشون گواهی بگیری.بقیش مشکل نداره چون در واقع تکس که داری ثابت می‌شه اینجا بودی.حالا اگه شماها که نیستین تکس ?0 بدین بزم میتونین یه بهانه بیارین که آره ما کار نمی‌کنیم چون پول داریم تو بانک بازم سوال دشتی بپرس خانمی ایشالا کمک بشه برات.
سلام به همه خانومهای گل
آبی جون مطالبت را کم و بیش خونده
منم درد مشترکم
یادت باشه در 5 سال باید 30 ماه در امریکا باشی حتی در دادگاه لیست پروازهای شما را هم در می اورند

من نیکا را ایران بدنیا اوردم و پشیمونم سزارین شد برای دومی نمی دونم هزینه سزارین چقدر در هر صورت باید قبل از هر چیز به ایالت اولیا خانم یک سر بزنیم تا بیمه را مطمئن بشیم
خوشحال میشم بیشتر باهاتون در تماس باشم

10 روزه از امریکا برگشتم و نیکا و باباش ایران بودن خیلی سخته وقتی بچه داری و مجبوری برای گرین کارت هولدر خوب بودن اون را بزاری و بری
گاهی میگم کاش میرفتم امریکا زایمان میکردم
اما گذشته هت گذشته

در هر صورت از دوستای گلم خواهش میکنم اگر اطلاعات بیشتری در زمینه سزارین و بیمه دارند از ما دریغ نکنند

سلام مامان نیکای عزیز
هزینهء سزارین چیزی بین 5000$ تا 10000$ هست، شما که شوهرت ایران هستن میتونی اینجا بگی که خرجیتو شوهرت میداده ولی الان پیشت نیست و بگو ولم کرده رفته و بگی که خودمم کار نمیکنم حتما بهت medicaid میدن
food stamps و wic هم به تو و نینیت میدن فقط مهم اینه که یه جا مستقر باشی و ساکن باشی و با بیل اجاره خونه یا برق و گاز ثابت کنی که اونجا سکونت داری، بعدا برای بچت هم willfare میدن
موفق باشی
اولیا جون سلام عزیزم ممنون از اینکه توجه کردی
توی این 15 سالی که گرین کارت دارم و در رفت و امدم حساب بانکی دارم و الان هم که 120 روز پیش اومدم برای کار شوهر و بچه ام یه تلفن ثابت خریدم و یه خونه هم اجاره کردم (فقط در حد قرار داد بستن)به نام خودم من که اونجا نیستم
برای نیکا همه گفتن چون حسابت خوب کار کرده نمی تونی بری بیمارستان دولتی و بالای 20000 دلار هزینه زایمان طبیعی ات میشه و من ایران و سزارین شدم
دومی را هنوز باردار نیستم ولی قصدم اینه
اگر اینطور که میگی باشه عالیه
فقط میشه بگی قبل از بارداری باید بیام و بیمه بشم ؟؟؟؟
و یا اینکه کجا باید برم برای بیمه شدن؟؟؟؟
محل استقرار من در سانتامونیکا - کالیفرنیا است
تاما اگر به امید خدا شوشو گرین کارت بگیره با اون می تونم هر ایالت دیگه ای برم.
بازم مرسی از همه چیز