2789
سلااااااااااااااااااااام.

دوستان گلم و مامانی مهربون انشالله همتون به راحتی به مرحله زایمان برسید و نی نی بیاد توی بغلتون

البته من خودم نی نی ندارم ولی چون می دونم با حالی که بیشتر شما دارید جستجو مطالب در اینترنت براتون سخته.

من در وبلاگم هر هفته مطالب جدید در مورد سلامت بارداری می زارم. همه را یک جا می تونید بخونید.

چون تازگی ها به سختی وارد سایت می شم ویا ارور می ده. التماس دعا برای نی نی دار شدن من.

نظر یادتون نره. وبلاگ مجله سلامت بارداریhttp://asemaneh59.blogfa.com/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مامان نیکا .خیلی‌ خوب که سعی‌ کنی‌ اینجا بچه‌را دنیا بیاری.اما اگر بخوای این کاری که علیا ژون پیشنهاد داد انجام بعدی،ممکن وقتی‌ می‌خوای برای شوهرت درخواست گرینک بکنی‌ به مشکل بخوری.اینا مو رو از ماست میکشند تازگیها.می‌رن و سوابق چک می‌کنن بد میگن ایی‌ تو که گفتی‌ شوهرت ترکت کرده و...اون وقت یه FRAUD میزارن روی پروندت بیا و جمش کن.من میگم یه چند هزار دلار بیشترو بده اما چنین چیزی نگو.حالا باز با باقی‌ دوستان و خود علیا خانوم ?گل بازم مشورت کن.
بازم و از دقتتون ممنون
من برای شوهر و دخترم اقدام کردم احتمالا" 2 ماه دیگه میریم انکارا برای گرفتن گرین کارت
بعد از اینکه این کارها رو تموم کردم میخوام اقدام به بارداری کنم

اونوقت هم 10000 دلار خیلی است با ول ایران
بعضی ها تو بیمارستانهای دولتی زایمان میکنند اونها چی؟؟
یا یک خانمی نوشته بود تو کانزاس سیتی مادران باردار را بیمه میکنند میخوام بدونم از قبل از بارداری؟؟؟ اولش یا وسطهاش هم میشه ؟؟
ممنون میشم
doctoraye inja ro ke hatman didi faghat khily nice hastan vali man bazi oghat fekr mikonam hichi nemifahman man taghriban 8 mah pish raftam ke baraye in ke tasmim gerefte bodim bache dar shim ba ye doctor sohbat konim faghat be man goft boro har vaght bache dar shodi biya bedone inke hich azmayeshi begire faghat behem follik asid dad bad alan taghriban ye mahi hast ke doktoramo avaz kardam in yeki be nazar behtar miyad
shoma chi kara mikoni dars mikhoni man lisansamo iran gereftam inja daram miram ke edame bedam dampezeshkio alan ham kar mikonam chon avayel ke omade bodam dashtam divone mishodam to khone vali alan chand salie ke khily behtareh mishe ertebat bar gharar koni vali har ja ke bashi iran nemishe man asheghe iranam
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید مریم بانوعزیز حال شما چطوره امیدوارم سلامت باشی

بهار جان ممنون از راهنمایی شما میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنی که بلخره تکلیف افرادی مثل ما که اونجا کار نمی کنند چیه اگه اینطوری هم باشه من حالا حالاها باید صبر کنم چون من هر شش ماه یکبار نهایت یکی دو ماه اونجا هستم کو تا 30 ماه راستی خریدهایی که میکنیم و بابتش مالیات میدیم چی اونها اصلا به حساب نمی یاد

الان شما سیتی زن شدید یا نه

به هر حال بازم ممنون
سلام آبی جون من مامان نیکا 2 سال و نیمه هستم طبق انچه از یادداشتها فهمیدم شرایط مشابهی داریم
خیلی خوشحال میشم بتونیم اطلاعات بیشتری را با هم رد و بدل کنیم
البته صد در صد اگر شما مایل باشید
ادرس ایمیل من این است اگر دوست داشتید برام ایمیل بزنید تا تلفنم رابه شما بدهم چون نمیشه اینجا شماره تماس گذاشت

باز هم ممنون