2789
سلام آبی جون من مامان نیکا 2 سال و نیمه هستم طبق انچه از یادداشتها فهمیدم شرایط مشابهی داریم
خیلی خوشحال میشم بتونیم اطلاعات بیشتری را با هم رد و بدل کنیم
البته صد در صد اگر شما مایل باشید
ادرس ایمیل من این است اگر دوست داشتید برام ایمیل بزنید تا تلفنم رابه شما بدهم چون نمیشه اینجا شماره تماس گذاشت

akrammohtashami@yahoo.com

باز هم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مریم بانو عزیز امیدوارم خوب باشی
منم بد نیستم و تازه برگشتم برنامه من شش ماه یکباره نمی دونم کی این مدت درست میشه مثلا اگه سالی یکبار بود خوب میشد برای سیتی زن هم ظاهرا امیدی نیست مثل اینکه خیلی سخت میگیرن و با شرایط ما جور در نمی یاد ولی درسته باید این دفعه از یک وکیل بپرسم
خوب شما چه میکنید درس میخونی کار میکنی این دفعه کالیفرنیا خیلی گرم شده بود البته نسبت به سالهای گذشته
آبی جون
ایمیل زدم با شماره تلفن

مریم بانو جون و بقیه مهربونها سلام

منم تازه برگشتم . وکیل ایرانی تا دلت بخواد ریخته ولی ماشااله که پول مفت میگیرند
خانم بامشاد تو وست وود بابت هیچی به خدا هیچی نگفت فقط منو 15 دقیقه معطل کرد و جواب دیگران را داد 100 دلار ازم گرفت

بقیه هم همینطور تا پول نگیرند کوچکترین جزییات را نمگن

ولی نهایتا ایندفعه منم وکیل گرفتم ولی قبلش تمام سایت ایمیگریشن را جویده بودم و خیلی کارهامو پیش برده بودم....
بماند

از ایران هم میشه تلفنی و یا با ایمیل باهاشون صحبت کرد
اگر خواستید تلفن چند تاشون را دارم البته توی گوگل هم همشون تبلیغ کردن
ولی من هنوز به این نتیجه نرسیدم که برم امریکا زندگی کنم و 15 ساله که در رفت و امدم
آبی جون اگر پاسپورت سفید یا تراول داکیومنت بگیری تا 2 سال اعتبار داره برای بیرون بودن از امریکا

کاش خانوم اسکارلت را هم پیدا کنیم
سلام میم بانو جونم که هر وقت می ائی لطف میکنی و جواب منو میدی
1 ماه یش که امریکا بودند همه بهم گفتند وضع خرابه الان نیا
به نظرت با حاقل چه مبلغی میشه خونه خرید ؟؟؟ و آیا برای ما که ایران هستیم پوونی به حساب می اد یا نه ؟ باید اجاره بدیم؟؟؟

پاس سفید را من 23 بار سالهای یش گرفتن مبلغش 100 دلار بود و 2 سال اعتبار داشت اما امسال وکیلم گفت 380 دلار شده
هر چی باشه برای ما که ایران باید مرخصی بگیریم و امریکا هم خونه کسی بمونیم و کلی پول بلیط هر 6 ماه بدیم بهتره

مریم بانو جون کدوم STATE هستی
صبح بخیر گلم

راست میگی از اطلاعاتت ممنون
من تا حالا مکان زندگی ام لس انجلس جای خوبش بوده ولی میهمان بودم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!

از این به بعد باید ببینم کجا ارزونتر و برایم صزف میکنه و مهمتر اینکه اجاره بدم و منبع درامد خوبی باشه
خوب لس انجلس باشه بهتره ولی شهرهای دورافتاده ارزونتره
لس انجلس یا ساکرومنتو یا سن خوزه بالاخره یه نفر هست که سر و سامانش بده ولی جای دیگه کسی را ندارم

خدا کنه کارامون خوب پیش بره و به شوشو و نیکا بدن تا ببینیم خدا چی میخواد
ولی از اطلاعات خوبت ممنون گلم

بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
سلام مریم بانو، آبی‌.مامان نیکا و همه خانومهای ?گل .بله من پنجشنبه پیش رفتم قسم خوردم و کارم تموم شد.ایشالا کار شماهم می‌شه.اصلا ناامید نباشید.اینجا به یه کسانی‌ سیتیزن شیپ میدان که عدم باورش نمی‌شه.فقط باید مدارک جم کنید.من اینجا براتون اتلفن و اسم مشاور حقوقی خودم که اینجا در اورنج کانتی کاا.معروف هست میزارم.خانوم خوبی‌ هست و کمک می‌کنه،در دوبی‌ هم دفتر داره و مدام میاد اونجا.حتتمن اگر باهاش در تماس باشین بتون میگه مدارکتون رو چطور باید تکمیل کنید.اسمش هست اشرف حبیبی .email:habibiusa07@yahoo.com
البته پول حتما میگیره ازتون اما زیاد نمیگیره.من فرمهمو با این خانوم پر کردم.منشیش کمی‌ پر رو هست و ژون میکن تا گوشیو بده بهش اما بگید از ایرانم بهتره.تلفنشو میزارم نمیدونم توسیت میافته یا حذفش کنن 1 949 552 1122
سلام مریم بانو، آبی‌.مامان نیکا و همه خانومهای ?گل .بله من پنجشنبه پیش رفتم قسم خوردم و کارم تموم شد.ایشالا کار شماهم می‌شه.اصلا ناامید نباشید.اینجا به یه کسانی‌ سیتیزن شیپ میدان که عدم باورش نمی‌شه.فقط باید مدارک جم کنید.من اینجا براتون اتلفن و اسم مشاور حقوقی خودم که اینجا در اورنج کانتی کاا.معروف هست میزارم.خانوم خوبی‌ هست و کمک می‌کنه،در دوبی‌ هم دفتر داره و مدام میاد اونجا.حتتمن اگر باهاش در تماس باشین بتون میگه مدارکتون رو چطور باید تکمیل کنید.اسمش هست اشرف حبیبی .email:habibiusa07@yahoo.com
البته پول حتما میگیره ازتون اما زیاد نمیگیره.من فرمهمو با این خانوم پر کردم.منشیش کمی‌ پر رو هست و ژون میکن تا گوشیو بده بهش اما بگید از ایرانم بهتره.تلفنشو میزارم نمیدونم توسیت میافته یا حذفش کنن 1 949 552 1122
تلفن امریکاش رو از راست به چپ شماره بگیرید.نمیدونم چرا اینجورو چپ شد.قلتهمو ببخشید چون من با بهنویس فارسی‌ تایپ می‌کنم.شماره دوبی‌ خانوم وکیل هم این هست:???????????? .درضمن منظورم از ملیت‌ها چیز دیگه هست نه اون که موقع خرید میدیم.اینا که میگم یه فرم رسمی‌ هست که باید پر کن.ولی‌ شما چون اینجا کار نمیکنی‌ فقط برات ?$ میزنن اما باید داشته باشیش.این خانوم همرو برات میگه فکر می‌کنم.بازم سوال داشتین در خدمتم.منم مثل شما وقتی‌ شروع کردم هیچی‌ نمیدونستم.بار همین واقعاً اگر بتونم بتون کمک کنم خوشحال میشم.
سلام بهار جان ممنون از راهنمایت
میشه در مورد تستهایی که برای سیتی زن مطالعه کردی توضیح بدی سوالهایی که میکنند از رو کتاب خوندی یا سایت خاصی چه منبعی برای مطالعه خوبه و شما زبان انگلیسی خوب صحبت میکنید این وکیل شما برای افرادی مثل ما که هر شش ماه یکبار میان هم کاری میکنه شما مدت مورد نظر را آمریکا بودید
سلام به همه دوسیتای گلم
مرسی مریم بانو ج.ن از راهنمائی های خوبت
مبارک باشه بهار جون انشااله موفق باشی
شما توی این 5 سال اخیر امریکا زندگی کردید؟؟ هزینه وکیل چقدر شد؟؟
یکی از دوستای من که هر 6 ماه میرفت و بر میگشت با این وضعیت و با وعده یک وکیل معروف لس انجلی که 1500 دلار ازش گرفت اقدام کرد به مرحله اخر که رسید مدارک و پرینت airport را بهش نشون داده بودند و گفته بودند که توی این 5 سال کمتر از 30 ماه اینجا بودی و ساکن نبودی و شرایطش را نداری پرونده شما باز می مونه تا بیائی و دوباره اقدام کنیی

آبی جون خوبی من سخت مشغول عروسی برادر زاده ام بودم و خیلی سرم شلوغ بود حتما باهاتون تماس میگیرم