2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
بچه ها ممن اولین سرم رو با بیمه گرفتما .......با اونکه باردار نبودم ...........مسئوله بیمه گفت الان بارداری ......منم الکی گفتم اره

اونم گفت این دفعه رو تایید میکنم ولی باید مدارک بیاری واسه تشکیل پرونده .........

منم همش میگفتم سرم تو خونه داشته باشم تا به محضه+ شدن سرم رو بزنم ولی زیاد هم عجله نکنید

بالاخره وقتی ازمایشتون + میشه شما باید برید پیشه دکترتون و چند ساعتی طول میکشه تو همین حین همسرتون میتونه بره دنباله تاییدیه و خرید سرم
سلام حنا جون..خوبی مامانی؟دیگه به سلامتی روزای اخره و حتما ساک بچه رو اماده کردی..
هردفعه کجا سرم میزدی حنا جون؟

سونیا جون به سلامتی سرم اول رو زدی..من فکر میکردم که تهران هستی..اسم دکتر شرکت توی اصفهان رو خیلی شنیدم..معروفه..
یه سوال..چرا 5 تا سرم؟؟اخه این سرم بر اساس وزنه و تقریبا هر 20 کیلو یکی میشه؟
ببینم ..دوستم چقده وزنت؟
ایشالا که همه چی درست پیش میره و نینی صحیح و سالم میاد بغلت..

لیلا جون نفر بعدی تویی ها..
بعدشم من و شباهنگ جون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام
حنا جون مرسی عزیزم از پاسخت. ایشاله به سلامتی دیگه داری هفته های آخر رو میگذرونی. خدا رو شکر. راستی اسم نینی ات رو چی گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟

مریم گلی جون ایشاله پشت سر هم خبر بارداریتون رو میدین. راستی کم کم داری خانم دکتر میشی ها. مبارکه دوستم . شوهر من از درس خوندن فراریه. یه لیسانس گرفته اونم برای خالی نبودن عریضه.........

راستی سونیا جون پرسیده بودی من آمپول پرژسترون میزنم یا نه. نه به من آمپول نداده شیاف داده روزی دوتا. گفت اگر لک دیدی یا خونریزی داشتی به جاش بهت آمپولش رو میدم.

بچه ها خیلی دلم میخواد از پریسا یه خبری می رسید. حتما تا الان زایمان کرده و پسر کاکل زریش کنارش خوابیده.

نگار جون کجایی دوستم بیا یه خبری از خودت بده.

نادیا و بهار و شرایگین جون هم حسابی کم کاری میکنن!
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام خووووبین جیگرا؟؟؟

ماندانا جون اینجا چون تاپیک هست دعوت نمیخواد رو قلب کنارش کلیک کن کنار اسم تاپیک میادش توی مباحث مورد علاقه من و از اونجا راحت میتونی بیای

توکل به خدا جون مممنونم گلم انشالله روزی شما مامان شید با یه نینی موندگار

سونیا جون شکررررر خدا هر چند شوشوت یه سرم رو تلف کرداااااااا چه کارش کردی جان من ؟؟؟؟!!!! من بودم غررررررررررر هههههههه سلامت باشی آرزومه برات بمونه چون سقط آخرت یادم نمیره اون موقع تو کلوپ فاطیما بلا باهات بودم انشالله عکس نینیتو ببینم 8ماهه دیگههههههههه

مریم جون میگم شیاف چند روزی 2تا ؟؟؟؟؟ 400 یا 200؟؟؟؟؟؟

مریم گلی من دقیقا هفته بعدی حتمی شدن یا نشدن من معلوم میشه اما احساس میکنم پرولاکتینم بالا رفته باشه که هم فولی نداشتم هم سینه هام دوروزه به شدت درده ترشح زنانه خودمم ندار و یه سری علایم دیگه که این لعنتی سرم میاره آخه من سینه درد بارداریام از هفته 6 هست نه الان . از روز 22 درده
دوستای عزیزم در نهایت به امید خدا هممون مامان میشیم حالامال ما یکم از بقیه سختر است ولی همه نتیجه میگیریم نگران و ناراحت نباشید به لحطه ای فکر کنید که نی نی هامون رو بغل بگیریم که زیادم این فکر دور نیست میشه بالاخره از همه عزیزانی که تو پست هاشون منو راهنمایی و دلداری میدن و به فکرم هستند بسیار بسیار ممنون
سلام مریم جون و سلام لیلا جون..
خوبیننننن؟
مریم جون ایشالا همه پشت سر هم باردار میشیم و این تاپیک پر از شادی میشه..من امروز روز 13 پریمه و باید دیگه یک شب در میون برم اقدام تا ببینم خدا چی می خواد..من بارداری اولم همون ماه اول شد و دومی ماه سوم و سومی ماه دوم..ببینم این یکی چطور میشه..
لیلا جون ایشالا که این ماه مامانی..هفته دیگه نوبت توئه که خبر خوب بدی..
لیلا می دونم که فکر نکردن سخته اما این همه به علائم فکر نکن..خودتو سرگرم کن..خونه مامانتی دیگه ..حالشو ببر و بیخیال باش..منو بگو که از صبح تا شب تنهام توی خونه..این ماهواره هم که یه ماهه پارازیت داره و هیچ کانالی رو نداریم...
سلام
مامان ماندانا جون خوش اومدی. بیا اینجا که تا دلت بخواد دکتر داریم

لیلا جون فکر کنم 400 باشه . خیلی یادم نیست الان هم خونه نیستم که ببینم.

مریم گلی جون پس ایشاله ایندفعه هم زیاد طول نمی کشه. امید به خدا....... راستی میگم خدا قوت..یه شب درمیون هم واسه خودش عالمی داره ها...

من نمی دونم زود باردار شین باید بامن همدرد بشین هی گلاب بر روتون بشید........ زود تند سریع.

توکل به خدا. جون معلومه که هممون به زودی این تجربه قشنگ رو بدست میاریم. امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای گلم
ممنون بایت دعاهای قشنگتون انشالله که همگی دوستان به زودی زود دامنشون سبز بشه

راستی من فقط کمر درد وحالا پری دارم ولی تهوع واینا رو ندارم خدا به خیر بگذرونه دیگه من کار نکرده رو نکردم خدا خودش به همه کمک کنه به منم همینطور

دوستان عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم تا سال دیگه همگی بیایم واز شیطنتهای نینی هامون بگیم الهی امین

لیلا جون نمیدونی شوشو رو میخواستم خفه کنم ههههههههه خودش هم اینقدر ترسیده بود دلمم براش میسوخت ولی خیلی از دستش حرص خوردم چون سرم ها باید هم سری هم باشن که خدا رو شکر خودش چقدر دوندگی کرد وهم سریش رو پیدا کرد

مریم گلی جون من 69 کیلو هستم ههههههههه نه بابا واسه 20 کیلو که یدونه سرم نمیخواد یعنی من 120 کیلو ام وووووووووووووی فکر کن

مریم جون فقط توی سرم سومی یکم تپش قلب گرفتم که خیلی داشت تند میرفت بعد اومد کمش کرد بهتر شدم زیاد حالت خاصی نداره دیروز از ساعت 7 صبح درگیرش بودم تا سا عت 8 شب سخت بود ولی تحمل کردم به امید روزی که نینی بیاد

دوست گلیا بجنبین دیگه مامان جدیدتر میخوایم
سلام بر دوستان سخت کوش خودم
سونیا جان ممنون از پاسخ بسی مفصلت ، کاش منم اصفهان بودم و میتونستم اونجا کارم رو پیگیری کنم ، واقعا از حاملگی شماها من حسابی ذوق زده شده ام و مثل شما دارم این روزها رو میشمرم به همراه دعایی که بدرقه راهتون میکنم
راستی شما هم پلی کیستیک بودی؟ من پلی کیستیکم و مثل تو پیاز درمانی رو دو ماهی انجام دادم ولی نصفه نیمه یعنی از اول پری تا حدود 10-12 روزی خوردم و دوباره بیخیالش شدم این قطره رو تا حالا امتحان نکردم بنظرت خوب بود؟؟
مریم گلی جونم بجنب نفر بعدی بعد لیلا جون باید تو باشی منم که لنگان لنگان دنبالتون میام شاید به جشن تولد دو سالگی بچه هاتون رسیدم
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

شباهنگ جوووون قربونت برم این چه حرفیههههههه انشالله به زودی میای میگی عزیز منم اومدههههههه

هههههههه سونیااااااا تا خوندم گفتم من کله شوشو رو میکندم سونیا چه کردهههه ؟؟؟؟؟ هاهاهاهاها ببین چه حدسی زدم
الهی بمیرم چقدر سختی کشیدید خدا خودش میبینه و پاداشش رو میده مطمعن باش

سونیا قرار نیست همه ویار داشته باشن تازه یکی دیر شروع میشه یکی زود یکی زودی تموم میشه یکی تا نه ماه داره انشالله بارداریت بی دردسر باشهههههه تازه شروعشم معمولا هفته شش هست
سلام بچه ها من امروز رفتم سازمان انتقال خون برا ی ازمایش البته یک سری شو نداشت رفتم پارسه وقتی منشی گفت 880 هزار تومان برق از سرم پرید ولی چه میشه کرد انشاالله نه تنها من بلکه همه بچه ها همه خرجها و زحمت ها شون هدر نره