2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
[QUOTE=373087715][QUOTE=373059280][QUOTE=372102137][QUOTE=355127783][QUOTE=1421206]سلام به همه دوستا ...

سلام ممنون گلم زنده باشید آره ماهم میگیم از عفونت کیسه آبش ترکید 

۲تا فعلن رفته دکتر مرکزی باز تهران م میخواد بیاد تحقیق کنه دکتر کی هستن گلم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

سلام ممنون گلم زنده باشید آره ماهم میگیم از عفونت کیسه آبش ترکید ۲تا فعلن رفته دکتر مرکزی باز تهران ...

عزیزم دکتر مشفقی پرناتولوژیست که هم تو موسسه رویان ویزیت می کنن هم مطب شخصی دارن

خودم چند نوبت جهت مشورت پیش ایشون رفتم

ولی زایمان نداشتم با ایشون

دکتر سهیلا عارفی که البته سرش خیلی شلوغه 

چند مورد از اطرافیان و دوستانم پیشش رفتن

مطبش فکر کنم سمت سعادت آباد باشه

دکتر ریحانه پیرجانی که اون هم پرناتولوژیست هست

سمت مرزداران مطب داره

از آشناهام پیشش ویزیت شدن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دکتر مشفقی پرناتولوژیست که هم تو موسسه رویان ویزیت می کنن هم مطب شخصی دارنخودم چند نوبت جهت مش ...

مممنون گلم خدا خیرت بده ان شاالله به نتیجه برسه🌹

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

سلام ببخشید من آزمایش سقط مکرر انجام دادم 

انتی کوآگولان لوپوسی ۴۳ بود درصورتی که بالای ۴۵ مثبت میشه

آنتی ترومبین هم ۱۱۲ ک بالای ۱۱۸ مختل محسوب میشه این لب مرزیا مشکلی ندارن؟

سلام خانومیحالتون خوبه؟شما تونستین سقط مکررو درمانش کنید؟

عزیزم کسی که ریپلای کردی ۱۶ سال پیش کامنت گذاشته

امکانش کم هست هنوز به اینجا سر بزنن

من خودم ۱۱ سال پیش میومدم اینجا اطلاعات می گرفتم

اون موقع فضای مجازی به این گستردگی نبود

رونق تاپیک های درمانی بیشتر بود

الان دیگه کسی به به این راحتی وقت نمیزاره موضوعات درمانی را جواب بده

ان شاالله مشکلتون حل بشه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

سلام بچه ها من سه بار سقط به علت ایست قلبی جنین داشتم و تمام آزمایش های ایمنی انعقادی عکس رنگی ژنتیک و...... دادم همگی سالم فقط شوهرم مورفولوژی ۲ درصد و تحرکاشم پایین. دکترم بهم پیشنهاد آیو آی کرده برای جدا کردن اسپرم بنظرتون چیکار کنم 🥹🥹

سلام بچه ها من سه بار سقط به علت ایست قلبی جنین داشتم و تمام آزمایش های ایمنی انعقادی عکس رنگی ژنتیک ...

شوهرت دکتر اورولوژی بره برای درمان و چکاب واریکوسل اول مشکلش رو درمان کنه آزمایش اسپرم ک خوب بود بعد اقدام کن منم تو هشت هفته سقط کردم بخاطر ایست قلبی نمیدونم مشکل از خودم یا شوهرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️