2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یکی جواب منم بده من امروز جواب ازمایش انعقادیم اومد بچه دومم هس ولی دوتا سقط داشتم تو ازمایشم همه چی خوبه ففط یکم پروتئین اس بالا هس بنظرتون میتونه دلیل سقط باشه اخه تو نت زده پایین بودنش کسی مثل من بوده

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
بچه ها یکی جواب منم بده من امروز جواب ازمایش انعقادیم اومد بچه دومم هس ولی دوتا سقط داشتم تو ازمایشم ...

سلام من شرایطم مشابه شماست سر دومی دچار سقط هستم شما چکار کردین؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
سلام من شرایطم مشابه شماست سر دومی دچار سقط هستم شما چکار کردین؟

عزیزم نگران نباش بپرس بخدا وزیر نظر ی متخضص باش من بعد چن ماه دوباره باردار شدم والان تو ماه ششمم امیدوارم شما هم مامان بشی برام دعا کن نی نیم ب سلامتی بیاد بغلم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
عزیزم نگران نباش بپرس بخدا وزیر نظر ی متخضص باش من بعد چن ماه دوباره باردار شدم والان تو ماه ششمم ام ...

الهی نی نی خو شگلت سالم میاد بقلت عزیز دلم 😍😍😍 الهی شکر فکرای مثبت کن 💟

باردارم آجی 😭😭😭😭 تا اقدام کنم زود باردار میشم موندنش سخته 

البته این ماه قبل اینکه بفهمم باردارم بخاطر عفونت سدید گفتم محاله بتونه لانه گزینی کنه کلی دارو خوردم و الان دارم از استرس میمیرم 😭😭😭😭 برام دعا کن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

سلام خانمها من ۹ ساله ناباروری دارم خودم pcoام و همسرم ازواسپرم ۵ بار پانکچر کردم و ۴ بار انتقال دادم ومنفی شده تو انتقالا بهم اسپرین و انوکساپارین و پردنیزولون وفولیک اسید دادن قبل انتقالم چند روز هپارین میزدم جالا بهم گفتن برم پیش دکتر زرنانی برا ایمونولوژی راستش نگرانم که نکنه اینم به مشکلاتم اضافه شه کسی مثه من بوده 

سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی مدت هاست مطالب این سایت را پیگیری می کنم اگر لطف ...

چه زود گذشت🥺🥺🥺🥺

انگار همین دیروز بود که عضو شدم و دنبال راه حل بودم

خدایا شکرت برای تمام نعمت های آشکار و پنهانی که به من عطا کردی

ان شاالله همه خانم هایی که آرزوی فرزند دار شدن دارن به آرزوشون برسن🤲

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
[QUOTE=1421206]سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی مدت هاست مطالب این سایت را پیگیری ...

سلام گلم خدا بچه تو حفظ کنه برات 

گلم زن داداشم ۲بار سقط و یه بچه ۲۶هفته ب دنیا آورد ک طفلی آسمونی شد 

نمیدونین چ دکتری خوبه ؟؟! زایمان زودرس باعث سقط زود ب دنیا اومدن 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

[QUOTE=355127783][QUOTE=1421206]سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی مدت هاست مطالب ای ...

سلام

ممنون از دعای قشنگت

خدا به همسر برادرت فرزندان سالم و صالح عطا کنه

کدوم شهر هستن؟

تهران برای سقط مکرر پزشک متخصص زیاد هست

ولی در کل بهتر هست تحت نظر پرناتولوژیست باشند(فوق تخصص طب مادر و جنین و بارداری های پر خطر)

و اینکه علت سقط های قبلی مشخص شده یا نه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
[QUOTE=372102137][QUOTE=355127783][QUOTE=1421206]سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی ...

سلام قربونت 

خدا بچه تو برات حفظ کنه گلم 

زن داداش من 

یه سقط ۲ماهه و یه سقط ۶ماهه 

و تازگی هام باردار شد سرکلاژ و حلقه استراحت مطلق م کرد

همش این چند وقت خونه مامانش بود استراحت میکرد 

سرکلاژش عفونت کرد ۱۰روز بستری بود

بیمارستان دیگه دکتر گفت عفونت خوب شده دوباره اومد خونه 

۲۰ روزی گذشت ک یهو کیسه آبش ترکید تو خونه سریع بردنش بیمارستان تو ۲۶هفته ۶روز سزارین ش کردن ۱۰روز جلوترم آمپول ریه برا بچه زده بودن 

خلاصه بچه رو به دنیا اوردن تو دستگاه بود داشت بچه سرحال خوب میشد 

ک دکترا برا اینکه بتونه بدونه اکسیژن مستقل نفس بکشه هی روش امتحان میکردن جواب نمی‌داد بدونه اکسیژن 

بچه طفلی ۴۳روز عمرش به دنیا بود زیر دست دکترا امپول فلان آسمونی شد 🥹😔😔

طفلی شناسنامه هم براش گرفته بودن نازنین زهرا نذر کرده بودن ببرنش پاپوس امام رضا 🥹🥹🥹

حالا ۱۰روزی میشه آسمونی شده 

مادرش افسردگی گرفته 😔

گلم دکتر خوب میشناسین یا تجربه ی ..

اون موقع که کیسه آبش ترکیده خواستن سزارین ش کنن دکترا به زور سرکلاژ باز کردن

چطور از این ور کیسه آبش ترکید نمیدونم 🤔 

حکمتتو شکر خدا 

خواهشن هر چی بلدین میدونید بگین ثواب داره التماس دعا 🙏🌹 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

[QUOTE=372102137][QUOTE=355127783][QUOTE=1421206]سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی ...

استان مرکزی

[QUOTE=373059280][QUOTE=372102137][QUOTE=355127783][QUOTE=1421206]سلام به همه دوستان نی نی سایتی من ...

عزیزم خیلی متاسف شدم برای خانم برادرتون

ان شاالله خدا بهش فرزندان سالم و صالح عطا کنه

تو تهران چند تا دکتر سراغ دارم

اما متاسفانه برای استان مرکزی نمی شناسم

کیسه آب حتی بعد از سرکلاژ هم ممکنه پاره بشه

و احتمالا همون عفونت باعث شده

می تونن برای ویزیت تهران بیان؟