2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ریحانه جون خداروشکر که امدی یکی از دوستان تبریزیه 4تا سقط داشته نمیتونه بیاد تهران .من بهش گفتم یه دوست خوب دارم که تو ارومیه یه دکتر خوب پیدا کردو الان مامان شده خداروشکر ریحانه جان دکترت اسمش و ادرسش و میگی عزیزم. و اینکه این دکتر ازمایشات سی دی مارکرا روهم داد یا فقط انعقادی//؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
مامان ارنیکای عزیز،دکتر من تو ارومیه اسمش دکتر معصومه حاج شفیعها بود که تو بیمارستان کوثر مشغول به کاره،مدرکش هم فوق تخصص نازایی و فلوشیپ نازایی و رییس بیمارستان کوثره و دانشگاه هم درس میده،واسه همین وقتی میری بیمارستان کلی تز شاگرداش هم دور ش نشستن!خیلی دکتر خوب و کارش عالیه!اون خودش بسته به نیاز واسه دوستت آزمایش مینویسه،اما واسه من سی دی مارکر ننوشت،حدسش این بود که مشکلم انعقادیه و کاملا درست هم بود!آفرین مامان ارنیکای مهربون؛ایشالله تو که قدم خیر برمیداری خدا هم خیلی دلتو شادکنه
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام، وقتی چت ها رو می خوندم اشکهام خودبهخود می اومد، من هم یه سقطی ام مارک سقط مکرر خورده به پیشونیم هیچ وقت فکرش هم نمی کردم که این مشکل رو داشته باشم قراره برم کلینیک ابن سینا برای درمان نمیدونم مشکلم چیه تازه سقط کردم و قراره دو هفته دیگه ازمایش بدم برام دعا کنید، داغونم
سلام دوستان عزیز خیلی ناراحتم که روز به روز دوستای جدیدی میان و میگن ما هم سقطی هستیم امیدوارم روزی برسه که هیچ کس از این مشکل رنج نبره ریحانه جون خوشحالم که نی نی خوشگلتو بغل کردی و به آرزوت رسیدی برای ما هم دعا کن من چند وقتی نبودم و پیگیر درمانم بودم. از دکترای ارومیه نتیجه نگرفتم چون احساس میکردم در مورد سقط اطلاع چندانی ندارند چون به من گفتن هیچ مشکلی نداری و میتونی اقدام کنی ولی من از تجربه دوباره سقط میترسیدم و تصمیم گرفتم برم تهران پیش دکتر رزاقی که تعریفشو خیلی شنیده بودم دکتر رزاقی برام یه سری آزمایشات نوشت و معلوم شد من مشکل ایمنی و انعقادی دارم باید در طول بارداری سلکزان و سرم بزنم و هم اینکه کیفیت تخمکم پایین بود که بهم قرص dhea داد و یک سری قرصهای تقویتی دیگه که دو ماه این قرصا رو باید استفاده کنم و بعد برم اقدام بچه ها دعا کنید ایندفعه نتیجه بگیرم
مریم جون اگه تهران هستی به شما هم پیشنهاد میکنم بری پیش دکتر رزاقی چون من شنیدم ابن سینا کارش تیمیه و هر دکتری یه سری آزمایش میده و زیاد پیگیر نیستن ولی دکتر رزاقی همه آزمایشارو یه جا مینویسه و خلاص کارش خیلی خوبه برا هر مریض نیم ساعت یا بیشتر وقت میذاره
سلام خانوما من چندساله خواننده خاموش نی نی سایت ام 4بارسقط داشتم 3بارتخم پوچ بودیکبارم قلبش تشکیل شدرشدنکردبارآخرسلکسان وپردنیزولون واینترالیپیدوکلی دارو داشتم تحت نظرپاکروش بودم الانم یکساله تحت نظرعارفی شدم که باردارنمیشم خیلی ناامیدم افسرده شدم کسی مثل بوده بچه داربشه؟خیلی ناراحتم
مریم جون نامید نشو،اولا اینکه دکترها میگن یه سقط جای نگرانی نیست چون گاهی وقتها بدن خانوما بطور اتفاقی همون یه سقط رو داره و گاها خانوم مشکل خاصی هم نداشته،اما بنظرم بازم پیگیر باش که ایشالله دیگه تکرار نشه؛منم سه تا سقط داشتم و الان دو ماهو نیمه خدابهم یه دخترشیطون بلا داده،پس خودتو ناامید نکن و توکلت به الله باشه!
مریمی جون،خانومی کجایی دختر!خیلی وقته نبودی؛دیگه داشتم نگران میشدم اما باورکن؛همیشه پست هارو کهمیخوندم چشمم دنبال تو بود که خبری ازت بگیرم!ایشالله دو ماه دیگه باخبرای خوش میای و خوشحالمون میکنی،فقط خاهشا زود زود بیا و مراحل درمانتو بگو تادوستان هم ببینن و به درد همه بخوره