2777
2789
عنوان

نماینده کلاس

2578 بازدید | 23 پست

مامان هایی که بچه مدرسه ای دارید تو کلاس بچه ها شما هم از مادر بچه ها نماینده هست به نظرتون خوبه؟؟؟

اخه تو تمام فیلم ها عکس ها یا هرچی برای ما میفرستند اولویت با بچه های اوناست (انگار یه مامانی از بچه اش فیلم گرفته حالا بچه ما هم حضور داره)کلا اونا یه اولویت ویژه ای دارندتو همه چی

به نظر اصلا خوب نیست درسته خیلی زحمت بچه ها را میکشند اما تعادل بین بچه ها را بهم زده عمدتا بچه هاشون فکر میکنند صاحب اختیار بقیه اند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

همیشه ۳،۴ تفر تو کباس بیشتر تو چشمن مگر اینک نعلم عادل باشه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماینده تون جنبه نداره . 

شش ساله نماینده هستم و الحمدلله ذره ای نذاشتم کسی چنین حسی داشته باشه ‌ هم مادرا هم بچه ها به حدی باهام صمیمی هستن که بهترین دوستای هم شدیم 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من انجمنم. بله تاثییر داره خب منی که از هفت صب تا ظهر پا ب پای بچه ها تو مدرسم و کارای مدرسه رو انجام میدم از اونور مدام رسیدگی ب دخترا یکی دلدرد یکی سر درد یکی ... خب مطمعنن ب بچه من بیشتر توجه میکنن  

مدرسه دختر من این خاله بازی ها نداریم 

اولیا تنها در جلسات انجمن اولیا شرکت میکنند 

همیشه سر این موضوع رفت و آمد مادرها در مدارس دعوا و بحث هست نمی‌دونم چرا جمع نمی‌کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مگه شما عاشق چشم ابروی بچه ی ایشونی اعتراض کنید

بچه خودم میگم ها اصولا فعالیت داخل کلاس اولویت با اون بچه هاست

مدرسه دختر من این خاله بازی ها نداریم  اولیا تنها در جلسات انجمن اولیا شرکت میکنند  ه ...

دقیقا بچه ای که مامانش کنارش خوب یه حس دیگه داره

دقیقا بچه ای که مامانش کنارش خوب یه حس دیگه داره

دوستم دخترش در یکی از مدارس دولتی هست 

میگه مادرها زیلو پهن کردن تو مدرسه 

کل کلاس دست همین دو سه نفر هست که مادرشون بیست و چهار ساعت تو مدرسه هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من انجمنم. بله تاثییر داره خب منی که از هفت صب تا ظهر پا ب پای بچه ها تو مدرسم و کارای مدرسه رو انجا ...

بعضی از این انجمنی ها خیلی زحمت میکشند خیلی واقعا منکر نمیشم ولی خدایی عجب حوصله ای دارید به صورت رایگان این همه ساعت زحمت

دوستم دخترش در یکی از مدارس دولتی هست  میگه مادرها زیلو پهن کردن تو مدرسه  کل کلاس دست ه ...

تقریبا همین