2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
من دیروز پیش رزاقی رفتم اون هم گفت دو تا احتمال هست اول همون فیبرم ساب موکوزال که حتما باید هیسترو سکوپی بشه بعد مشکل ایمونولوژی که اگه باشه باید دارو مصرف کنم حالا جوابها رو گرفتم باید به عارفی هم نشون بدم
سلام
سونیا جون خدا رو شکر خان دوم رو هم رد کردی. بابا فدای سرت اینهمه خرج میکنیم حالا یه خورده ضرر هم بدیم اشکال نداره. ایشاله ویار سراغت نیاد که خیلی بده. همینطوری خوب و خوش جلو بری.

شباهنگ جون نداشتیم دیگه . کمر همت و ببند . من تا امسال یکی یکی تون رو مامان نکنم دست بردار نیستم.
لیلا جون میبینم که دوباره 2 کیلو کم کردی . آفرین به تو دخمل با همت.
نارین جون این مشکلات که گفته شاید داشته باشی همش قابل حله ایشاله. جواب آزمایشات کی میاد؟

منم امروز 6 هفته ام تموم میشه. فردا میرم تو هفته 7 .هر روز که میگذره یه خط میکشم رو تقویم. حالا کو تا 40 هفته
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام به همگی خوبین؟ خوشین؟
سونیا جون مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم ایشالا ٩ ماه رو راحت بری جلو بدون استرس عزیزم مواظب خودت و نی نی جونی باش
مریم جون خوبی عزیزم؟ ایشالا ویارت هم زود برطرف شه یا کمتر شه حداقل دفعه دیگه قلب نی نیت رو ببینی
لیلا جون ایشالا این ماه خبر مامان شدنتو بدی
دوستای جدیدم امیدوارم زودی مشکل برطرف شه
منم بد نیستم تا الان خدارو شکر ویار ندارم فقط خیلی بی خوابی دارم اصلا خوابم نمیبره به اضافه معده درد و البته همچنان لکه بینی که از بس استرس داشتم و کارم شده بود گریه سرخود رفتم سونو دوباره روز چهارشنبه که خدارو شکر قلب نی نیم سرجاش بود فقط هماتوم دید دکتر سونوگرافی یعنی یکم خون و اینا که گفت یا جذب میشه یا کم کم دفع میشه که اصلا نباید کارای سنگین کنی و ازین صحبتا که قبلا هم این کارارو نمیکردم زنگم زدم دکتر ابن سینا گفت مراقب باشی خونریزی نشه مشکلی نیست پروژسترونم شده روزی دوتا به اضافه روزی دوتام شیاف
خلاصه به ما نیومده بی استرس بریم جلو
نوبتم هم ششم مهر هست برا ان تی
بهم گفتن اطرافیا با موبایل و لپ تاپ و اینا کار نکنم زیاد خلاصه خیلی دوروبر اینا نمیام
ایشالا همگیتون خوب و خوش و سالم باشین
یادتون بود برای منم دعا کنید
بوس بای
مریم جون سلام ایشاالله که همه چی خوب پیش بره ازمایش های من 28 و 31 شهریور حاضره وقت عارفی رو مجبور شدم یک هفته عقب بندازم تا دست پر برم پیشش امیدوارم ناراحت نشه از اینکه فضولی کردم و جلو جلو اینها رو انجام دادم
مرسیییییییی مریم جون فداااای تو

نارین جون شکرخدا مشکلات قابل حله انشالله سری بعدی نینیت به سلامتی میپره بغلتتتتتتتتت

نگاااار جونم نداشتیمااااا نینی گناه داره ببین هر چی استرس بکشید دردسرا بیشتر میشه هااااا معمولش طبیعیه اما زیادش بده انشالله خیره توکل به خدا امیدوارم خوب خوب شی هر چند که استرس لک بینی واقعا بدههههههه مواظب خودت باش بووووس
سلام

دوستان گلم منم تووبلاگم خاطرات روزهای سقطم رو توشتم حالا دخترم 3 سالشه

دوست داشتید بخونید

اگر قابل دونستید روی تبلیغ بالای وبلاگم کلیک کنید مشکل مالی یارم

شاید اینجور یک کمکی بهم بشه

http://www.nini89.blogsky.com
سلام دوست گلیا خوبین

شبا هنگ جون خواهش میکنم عزیزم انشالله به زودی خبر مامان شدنتو بشنویم پیاز درمانی برای پلی کیستیک عالیه وبرای خیلی ها جواب داده وقطره ویتاگنوس هم خوبه ولی من پلی کیستیک نبودم

مریم جون به سلامتی نازی داری میری هفته هفت تا چشماتو روی هم بزاری هفته 40 هم تموم شده ونینی به سلامتی میاد توی بغلت

نگار جون ممنون عزیزم
مواظب خودت باش وسعی کن بیشتر استراحت کنی .وخدا رو شکر که نینی رو سلامت دیدی خیالت راحت باشه با استراحت لکه بینی هم درست میشه چون دوتا شیاف و دوتا امپول هم میزنی نگران نباش

لیلا جونم مرسی گلم انشالله به زودی نینی بیاد توی بغلت

دوستای گلم انشالله همگی دلتون شاد ولبتون خندون باشه
سلام بچه ها
من یه دختر 2.5 ساله دارم،برای دومی اقدام کردم و یک بار فروردین باردار شدم و خود به خود تو هفته 5 سقط شد
یک بار هم مرداد و دوباره خود به خود تو هفته 5 سقط شد!

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا من قبل سقط اولم یه چکاب کلی شدم و همه چیزم خوب بود!!!!!!!

بیشتر از اینکه از سقطام ناراحت باشم،نگران دلیل سقطم،دیگه نمیکشم یه بار دیگه............
دلبر جون سلام شما باید به یه پزشک متخصص در سقط مکرر مراجعه کنی اگه تو سایت یه گشتی بزنی حتما چند تایی پیدا میکنی بعد اگه به یکی از اونها مراجعه کنی حتما برات ازمایشات تخصصی مخصوصی میده که مشکلت پیدا میشه انشاالله باور کن بعضی از این متخصص های زنان حتی اسم این ازمایشات رو نمیدونن چه برسه به اینکه بخوان برات تجویز کنن بعد کلی هم ادعا دارن موفق باشی
سلام و صد سلام ..............ایشالله قسمته همتون بشه این روزای خوب.
مریم گلی من 70 کیلو بودم قبل از بادرای و بهم 4 تا سرم دادن ..هر دکتری نظرش فرق میکنه تازه فک کنم سونیا از منم وزنش کمتره

من هردفعه سرم رو یا بیمارستان کیان میزدم یا همون ابن سینا ......اسمه پسرم حسامه مریم جون

نارین جون دکتره منم رزاقیه عزیزم

ایشالله همتون این روزای خوب رو به زودی زود تجربه کنید دوستان ........منم واستون دعا میکنم خیلی زیاد

تاریخه زایمانه من ایشالله 6مهره اگه پسرم عجله نکنه

وای حنا جون تو اسمونا دنبال مریضهای رزاقی میگردم اینجا پیدات کردم من یه بار رفتم پیشش البته 13 تیر که سقط داشتم فقط نشستم پشت کامپوتر و دنبال متخصص تو این کار گشتم تا اینکه خواستم از عارفی وقت بگیرم برای اخر شهریور نوبت داد من هم رفتم پیش دکتر زنان خواهرم اون هم عکس رنگی وسونو واژینال و هیسترو سونوگرافی نوشت گفت اماده که شد ببرم عارفی ولی من اروم نشدم و رزاقی رو اتفاقی پیدا کردم اون هم یک سری ازمایش خیلی گرون نوشت که انجام دادم منتظر جوابم حالا موندم فقط با کی ادامه بدم
سلام
حنا جون به سلامتی ایشاله دوستم. پسرهای شهریور و مهر ماهن. ایشاله همه منتظرها تجربه کنن. اسمم پسر نازت رو یادم رفته بودم الان که گفتی یادم اومد . خیلی شکیل و زیباست. مزاقب خودت باش گلم. میگم یه خورده از دکترت اگه تونستی بیای نت بیشتر توضیح بده. راستی کدوم بیمارستان میخوای زایمان کنی؟؟؟؟؟؟؟؟/

بچه ها که قیمت سلکسان با بیمه تامین اجتماعی رو میخواستین بدونین: 15 تا با بیمه میشه 136.600 تومان شد. دیروز گرفتم. بچه ها راستی یه مدل دیگه هم سلکسان هست که مال اروگوئه هستش سرنگش آمادست ولی مثل این فرانسویهاش فنر و اینها نداره که سر سوزن رو بکشه بیرون .یکم سرنگش ساده تره. قیمتش هم آزاد 13000 تومانه. اول یه داروخانه رفتم داشت اونو بهم میداد که من دلم راضی نشد رفتم داروخانه ستاره سعادت آباد از اونجا همون فرانسویش رو گرفتم.

ماچ برای همتون
سلام به همه ایشاله همه خوبین سونیا بهت تبریک میگم ایشاله 120 سال قلبش بزنه و سرحال و سلامت باشه مریم جون تو با نینی تو شکمت چکار میکنی عزیزم کی میری سونو واسه دیدن قلب؟نگار تو از خودت بگو نینیت خوبه ایشاله؟لیلا جون هنوز تعمیرات خونت تموم نشد؟کی میخوای بیای بگی حامله ای و ما رو خوشحال کنی؟شباهنگ جون تو چطوری؟من 1شنبه رفتم ابن سینا ازمایش از شوشو گرفت دکتر مردان گفت همه چی عالیه.ازمایش کاریوتایپمون هم خوب بود.من هم سونو وازینال شدم .فت خوبه ولی یه کوچولو کیست دارم که با متفورمین برطرف میشه یه سری ازمایش ازم گرفت دکتر زنان.بعدش یه سری ازمایش دیگه نوشت که گفت روز 3پریود انجام بدم که دیروز انجام دادم.میمونه یه سونوگرافی دیگه که روز 9 تا 12 گریود انجام بدم و چون داشتم میرفتم شمال نتونستم با دکترهای غدد و ایمونولوزی مشاوره و ویزیت بشم که از شمال برگشتم میرم که ازمایشهای ایمونولوزی و انعقادی رو انجام بدم و اینکه دکتر ها کی بهم اجازه بارداری بدن.مرسی از همه که همیشه حالم و میپرسین و سراغم و میگیرین.اینم گزارش کار من
خدایا دوستت دارم
آفرین شرایگین جون. همون که همسرت مشکل نداشته خودش 50 درصد مشکل رو حل کرده. کروموزومها هم خیلی مهم بوده که خدارو شکر اونم خوب بوده. تو دوتا موردی که میخوای آزمایش بدی اگر هم مشکلی باشه راه حل داره. خدا رو شکر. مراقب خودش باش عزیزم.
من ایشاله 28 ام می رم سونوی قلب. دل تو دلم نیست. برام دعا کن.