2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام شباهنگ جون...خوبی؟اره رفتنمن هم تنها شدم..البته شوشو دکترا قبول شده و فعلا خوشحالیم
و اما نظر سنجی:
به نظرم شاید تخمک گذاری دیرتر باشه چون تو پریودت یکم نامنظم بوده خوب دوتا کیت بزار شاید تخمکگذاری دیرتر انجام بشه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تبریک میگم مریم جون خیلی خبر خوبیه شاد باشید
تو همین هفته یک بسته کیت 5 تایی رو استفاده کردم
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام
سارابانو جون به این دلیل که بسیااااااار کمیابه به منم گفت شما باید فرگمین بزنی ولی نیست و باید کلگزان 60 بزنی و یا شاید مشکلت به حادی من و مریم گلی نیست اخه ما کلگزان 40 واسمون جواب نداده

شباهنگ جون سونیا چند ماه اقدام داشت نمیشد دکترش براش کلومیفن و تاموکسیفن نوشت روزی چندتاش رو نمیدونم و روز 12 فولی هاش خوب بود یادمه 16 داشت و حالا هم نینی داره شکر خدا روزی خوووودت . راستی اگه مثل منی و پریت منظم نیست کیت خیلی جواب نمیده یا پر هزینست چون محدودش مشخص نیست .مریم گلی درست میگه باید اینقدر بزاری تا پیداش کنی من که با کیت قاط میزدم
توکل به خدا جون عزیزم ازمایش سی دی مارکر ازمایش خون هست و یه سری از سی دی های بدن که مربوط به لنفوسیتهاست رو بررسی میکنن البته اون چندتایی که تو سقط دخیلن چون ما سی دی هامون بسیار زیادن . من خودم cd3,cd4,cd8,cd16,cd25,cd56,cd4+cd8,cd16+56 رو دادم که اشکالش توی cd16+56 بوده که معروف به natural killer cells هستن Nk . هر ایرادی تو این سی دی ها نشون دهنده این هست که شما ایمنی بدنت زیاده و جنین رو به عنوان عامل خارجی شناسایی میکنه و دفع میکنه یا از بین میبره یا حتی اجازه لانه گزینی هم نمیده. درمانش خم قرص پریدنیزولون هست و سرم آی وی آی جی هست که ایمنی رو ضعیف میکنن .امیدوارم کامل باشه . من به صورت آزاد و بدون نسخه همین چندتا سی دی که دادم شد 230000 تومان . امیدوارم موفق باشی گلم
دست گلت درد نکنه عزیزم لیلا جون انشاالله هممون نى نى هاى سالمى داشته باشیم توضیحات تون خیلى کامل بود ممنون از ته دلم مى خوام خدا یه نگاهى به هممون کنه مشکلمون تموم بشه امین شمام موفق و سلامت باشى
سلام دوستای گلم
من امروز رفتم سرمام رو زدم که متاسفانه یکیشون از دست شوشو افتاد وشکست بعد با هزار تا مکافات یکی دیگه خریدیم ولی اینبار بیمه تایید نکرد و570000 تومان شد

مریم گلی جون اصلا استرس نداشته باش وقتی ازمایشت مثبت شد وزود برو وتاییدیه بگیر همون یک روزه درست میشه کارهات تگران نباش
مریم گلی جون من اصفهان هستم وهمون اصفهان سرم رو میزنم توی بیمارستان الزهرا

سارا بانو جون دکتر من دکتر شرکت هستش وفوق تخصص ایمونولوژیه وواسه اینکه گفت سلکسان دوزش بالاست ولی هپارین رو هر وقت بخوام میتونم برات زیاد وکمش کنم

توکل خدای عزیز انشالله این سری نتیجه بگیری نگران نباش
من بارداری دومم هپارین واسپرین استفاده کردم که بازم سقط شد
که اصلا اینا کافی نبودن ومشگل ایمنی داشتم که این سری
هپارین روزی 2 تا پردنیزولون روز ی 2 تا سرم ای وی ای جی 5 تا لووتیروکسین روزی نصفی فولیک اسید روزی یکی
پروژسترون روزی 2 تا
شبا هنگ عزیز
من چون دکترم خارج از کشور بود اقدام نکردم یعنی دو ماه از دستم رفت وماه رمضون هم زیاد حوصله نداشتم
ولی چون 5 ماه بودش که پردنیزولون میخوردم دکتر برام شبی 2 تا کلومیفن و2 تا تاموکسیفن تجویز کرد وگفتش سریع باردار شو که خدا رو شکر اولین ماهی بود که جدی اقدام بودم
ولی بگو چه کارا نکردم من هههههههههههههههههههه
1 - ویتاگنوس از روز اول پری تا 15 پری شبی 40 قطره
2- پیاز درمانی شبی یک لیوان
3-واژینال عسل به مدت 7 شب
4-کلومیفن وتاموکسیفن شبی دو تا
عزیزم هر سئوال یداشتی بپرس ببخشید که دیر شد
من امروز کلا خونه نبودم وبیمارستان بودم برای تزریق سرم
عزیزم سونیا جون باور کن از ته دل برات خوشحالم انشأ الله نى نى سالم خوشگل و توپول موپولى داشته باشى مى دونم هزینه هاش خیلى بالاست ولى به لحظه اى فکر کن که نى نى تون رو بغل مى گیرید و مى یاریدش خونه ، مال ما هم همین طور دیگه خدا نى نى و شوشو رو برات نگه داره . براى همه دعا کن
سلام دوستان
خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟
سونیا جون به سلامتی دوستم. پس امروز سرم رو تزریق کردی. این سرم چطوریه. یعنی وقتی تزریق میکنی حالت خاصی بهت دست نمیده که ناراحت کننده باشه؟ فدای سرت نینی سالم بیاد این خرجها هم یادمون میره.

لیلا جون تو چطوری خوبی؟ میگم من به معینی گفتم بهم سلکسان 60 بده گفت نه اول باید 40 رو امتحان کنی اگر بخوای 60 بدم باید خودت تعهد بدی بعدشم دکتر متخصص خون باید بهت بده نه من. مثلا اومدم جلوی ضرر رو بگیرم حسابی زد تو حالم.

توکل به خدا جون ( میگم یه اسم مستعار بزار تا بتونیم راحتر باهات صحبت کنیم) ممنون از تبریکت. حتما آزمایشات رو کامل کن و بعد ایشاله اقدام کنی و ایندفعه نتیجه بگیری.

منم حسابی با حال و روزم درگیرم و دارم تحمل میکنم. نتیجه داشته باشه اشکال نداره.

مراقب خودتون باشین . میبوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستان ................امیدوارم که حالتون خوب باشه و به زودی زود مامانای جدید داشته باشیم

سونیا جون مبارکه خواهر //.

مریم جون وقتی سرم رو میزنی هیج حالتی بهت دست نمیده عزیزم .........فقط خسته میشی ........من اولین بار که سرمو زدم هر سرم یک ساعت و نیم طول کشید

یعنی من 6 ساعت رو تخت بودم

ولی دفعه های بعدش تایمش کمتر میشه چون بدنت عادت کرده .........من یادمه اخرین سرم رو 2 ساعته 4 تاشو زدم ........یعنی هرسرم نیم ساعت طول کشید

من تا پایان ماه 7 سرم زدم ..........سلکسان 40 هم میزنم ............خدارو شکر که تا اینجا همه چی خوب پیش رفته ......

منم از ته دلم واستون دعا میکنم شما هم این روزای قشنگو ببینید

بای