2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 46 پست

خخخخ تازه این خوبه یه بار رفتم داروخونه هول شدم میخواستم بگم خمیر دندون دارید بعد زیر چشمی داشتم کاندوما رو میدیدم طرف پسره گفت بفرمایید بلند گفتم ببخشید کاندوم نعنایی میخواستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخ تازه این خوبه یه بار رفتم داروخونه هول شدم میخواستم بگم خمیر دندون دارید بعد زیر چشمی داشتم کان ...

😂😂😂😂کلا تو کار کاندومــ ی😂

حالا ازدواج کردی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نامزدم هنوز عروسی نکردیم 

بسلامتی😊

نظری نداری😑⬇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3943044/سوپرایز-سالگرد-ازدواج-چه-کنمبیاین?postId=125268837

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بسلامتی😊 نظری نداری😑⬇ https://www.ninisite.com/discussion/topic/3943044/سوپرایز-سالگرد-ازدواج-چ ...

والا هنرمندی عزیزم چی بگم میتونی کیک یخچالی درست کنی یا کیک یزدی یا شیرینی کشمشی یا کوکی 

حالا بچه دارا دیگه کلا سوتی ان 

دختر من خیلی دیر میره جیش میکنه یه با پریود بودم تو دستشویی منو دیده منم همین طوری گفتم هرکی دیر جیش کنه اونجاش خون میاد آغاااا این دیگه رفته تو مخ بچه هی میگه اگه جیش نکنی اونجات خون میاد مثه مامانی😐😐😐😐😐

حالا من تا این میخواد موضوع بکشونه به اونجا فوری باهاش یه حرف دیگه میزنم یادش بره

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
والا هنرمندی عزیزم چی بگم میتونی کیک یخچالی درست کنی یا کیک یزدی یا شیرینی کشمشی یا کوکی 

رفتی نگا کردی؟😂

مثلا نظر سنجی بود ازون عکسایی که گزاشتم