2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 46 پست

من روز عقدم توتالار ی بچه ازپشت گیرکرد ب لباسم موقع رقص بکمر سرخوردم روزمین تورپشتم کنده شدموهام  خرابشد تازه من افتادم همه دارن بلندم میکنن شوهرم بادوستاش باگوشی حرف میزد میگفت الان میام تومردا یعنی میخاستم خفش کنم 

رنگ ولایتhaircolorist

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اول خودم شروع میکنم که شما هم بیاید یه بار کشتی مدیدیم خونه مامانم اینا بعد حمید سوریان صدمه دیده ...

اینا همیشه اشتباه میشن 🤣🤣🤣🤣🤣 واسه ماهم چندبار پیش اومده

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
واااای نمیری😂😂😂😂 چرا زنده ای تو چطور اب نشدی بعد بخار شی😂😂

خخخخ تازه این خوبه یه بار رفتم داروخونه هول شدم میخواستم بگم خمیر دندون دارید بعد زیر چشمی داشتم کاندوما رو میدیدم طرف پسره گفت بفرمایید بلند گفتم ببخشید کاندوم نعنایی میخواستم 

دیگه این وقت شب کی حوصله داره کسی ک شاده ک اینوقت شب بیدار نیس😂

ﯾﺎﺩﺗﻮﻧﻪ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻧﺎ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﯾﺨﻤﮏ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﯿﻢ ﺍﺯ ﻭﺳﻂ ﻧﺼﻔﺶ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ؟!

ﭼﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺁﺭﻩ؟!!! 😐

آﺧﻪ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻣﮕﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﺎﺯه؟ ﺗﺠﺪیدی‌های ﺑﺪﺑﺨﺖ😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خونه جاییه که میتونی در کمال صلح و آرامش...

زشت باشی😐

مگه  نه دخترا؟!🧟‍♀ 😁😂😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سوتی بگو جیگر 

هر چی زوووووور میزنننننننمممممم یاااااادم نمیاد 

چرااااا؟؟؟

در صورتی که خدای سوتی ام 

اصلا اول سوتی بودم بعد دست و پا در اوردم

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
من روز عقدم توتالار ی بچه ازپشت گیرکرد ب لباسم موقع رقص بکمر سرخوردم روزمین تورپشتم کنده شدموهام&nbs ...

وای بعد چیکار کردی؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

‏استاد سرکلاس گفت میخوایم امتحان بگیریم همه اعتراض که نه نگیر ما نخوندیم من پا شدم گفتم بگیر استاد، امتحانو گرفت وسطاش برگه رو سفید دادم رفتم بیرون استاد گفت پس چرا برگت سفیده؟ 

گفتم من اصلا مال این کلاس نیستم و سریع فرار کردم 😂😂