2777
2789
عنوان

ترس نوزاد

14645 بازدید | 56 پست

سلام خانمای گل،من یه پسرسه ماهه دارم که تازگیا انگار که از یه چیزی میترسه یهو دستاش میره رو هوا،چشاش گرد میشه،گریه میکنه البته بعضی وقتا هم گریه نمیکنه،تو خواب کمترپیش میاد،اما توبیداری زیاداینجوری میشه،بهش دست زدنی هم اینطور میشه گاها،مخصوصا پوشکشو که میخوام عوض کنم،یکی خیلی نگرانم کرد گفت ممکنه تشنج باشه،خیلی میترسم میشه راهنماییم کنین لطفا.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا معمولا تب بالا تشنج داره. براش سرکتاب باز کن. کناش یه چیز فلزی بزار یا آیتالکرسی بزار پیشش.

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
چه ربطی به تشنج داره  دختر منم خیلی اینجودی میشه  مخصوصا وقنی باهاش حرف بزنم تن صدام عوض ...

نمیدونم والا،گفت ببر دکتر علایم تشنجه،اخه امروز تو بغل باباش هم یهو اونطور شد،دستاش رفت هوا،سرخ شد،چشاش از حدقه زد بیرون،اینم بگم که رفلاکس هم داره

به نظر منم حتما ازش فیلم بگیر و به دکترش نشون بده. تشنج توی نوزاد با بزرگسال خیلی فرق داره و راحت تشخیص نمی شه داد.

من نمی گم این که می گی تشنجِ، من هیچ تخصصی ندارم. ولی برا بچه خودم کوچکترین چیزی رو با دکترش مطرح می کردم

نمیدونم والا،گفت ببر دکتر علایم تشنجه،اخه امروز تو بغل باباش هم یهو اونطور شد،دستاش رفت هوا،سرخ شد،چ ...

من هفته پیش نوار عصب گرفتم 

۱ ماه پیشم نوار مغز 

موردی نداشته

حواست باشه!
نمیدونم والا،گفت ببر دکتر علایم تشنجه،اخه امروز تو بغل باباش هم یهو اونطور شد،دستاش رفت هوا،سرخ شد،چ ...

سرخ شدنو نمیدونم ولی ترس طبیعیه 

یهو با تعجب ادمو نگا میکنن

حواست باشه!
سرخ شدنو نمیدونم ولی ترس طبیعیه  یهو با تعجب ادمو نگا میکنن

باباش بعضی وقتا محکم میبوستش یا  از رو باسنش میزنه من بهش میگفتم تو اینجوری کردی میترسه،نمیدونم دارم دیوونه میشم بخدا،فقط خدا خدا میکنم تشنج نباشه

رفلاکس داره اسید معده میزنه بالا معدش میسوزه اینجور میکنه دختر منم همین بود 

خیلیا بهم میگن از رفلاکسه،ولی اخه قیافشو یه جوری میکنه که ادم فکر میکنه وحشت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792