2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

25 بازدید | 8 پست

عزیزانی که بلدین لطفا جواب بدین

من موهام تک وتوک سفیدشدن..دیروزشوهرم میگف رنگ کن موهاتو ..سفیدشدن زشته و..

ولی من داروی فشارخون میخورم ..چندجاشنیدم رنگ کردن مو واسم خطرناکه چون فشارخون دارم

لطفا نظربدین بغیرازرنگ مو ازچی استفاده کنم بغیرازحنا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

رنگ مو روی فشارخون فکرنکنم ضررداشته باشه ها

ازدکترت بپرس

ولی فکرکنم میشه

من مامانم همیشه رنگ میزاشت ،البته ک داروهاشو سروقت میخورد و رژیم فشارخون هم رعایت میکرد

کم نمک و کم روغن ،کم سرخی

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

رنگ مو روی فشارخون فکرنکنم ضررداشته باشه هاازدکترت بپرس ولی فکرکنم میشه من مامانم همیشه رنگ میزاشت ، ...

راستش ازدکترم نپرسیدم ولی زنداداشم فشارخون داره میگف دوسه بارنفهمیده رنگ مو میزده یک روز کامل حالش بدبوده ..چندجاهم شنیدم ضررداره واسه همین میترسم بزنم..گفتم بغیرازحنااگه راه حل دیگه س برم استفاده کنم

راستش ازدکترم نپرسیدم ولی زنداداشم فشارخون داره میگف دوسه بارنفهمیده رنگ مو میزده یک روز کامل حالش ب ...

بهترباشید🌱

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍