2777
2789
عنوان

ترس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 14949 بازدید | 56 پست

سلام.میدونم تاپیک قدیمیه ولی میشه جوابمو بدین..دختر من ۳ ماهشه همینجوری مثه پسر شما میشه.خیلی نگرانم.نوار مغزشم خوب بود..بچه شما چی شد نتیجه ش؟؟

جواب بدین توروخدا

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
سلام.میدونم تاپیک قدیمیه ولی میشه جوابمو بدین..دختر من ۳ ماهشه همینجوری مثه پسر شما میشه.خیلی نگرانم ...

عزیزم مشکل دخترتون حل شد فهمیدن علت اینکارش چی بود؟منم خیلی نگرانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مشکل دخترتون حل شد فهمیدن علت اینکارش چی بود؟منم خیلی نگرانم

سلام.بله مشکلی نداشت جز ترس که تو نوزادا تا ۵ ماهگی اکثرا دارن بخاطر هوشیار شدن و محیط جدید و به مرور رفع میشه..من فقط خودمو داغون کردم با استرس و نگرانی بی مورد

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
مامانا من پسرم هفتاد روزشه جدیدا میترسه دستاشو باز میکنه چشماشو باز نیکنه و میلرزه تو بیداری اینطوریه یوقتاییم تو خواب میشه و اینکه درطول روز چندباری موقع نفس کشیدن نفسش قطع و وصل میشه مثل زملنیکه که هیلی گریه میکنین اونوقت میخاین دم بکیرین تیکه تیکه میشه نفس یکی نیکفت علایم تشنجه دارم سکته میکنم کسی تحربه داره؟
سلام ببخشید مشکل نوزاد شما حل شد؟ نوزاد منم همینجوریه خیلی نگرانم 😔 

سلام عزیزم. ببین اصلا نگران نباش همش طبیعیه. من از حرکاتش خیلی میترسیدم چه استرسی تحمل کردم. حتی تو ۸ ماهگیم داشت این حرکتو فیلمشو برای دکتر مغز و اعصاب اطفال فرستادم مثلا وقتی طاق باز خاب بود یه عروسکی تو دستش اگه بود یدفه از دستش می‌کشیدم میترسید و دستاشو باز میکرد از هم. دکتر فیلمشو دید و گفت در این حد کاملا طبیعیه بهش میگن رفلاکس مورو و تا یکسالگی هست. همینم شد دقیقا هی روز به روز کمتر شد و یک‌سالگی به بعد هم اصلا دیگه تکرار نشد. الآنم پسرم ۲۵ ماهشه. همه چیشم خدا رو شکر سر جاشه. از این روزای الانش لذت ببر. من همش دلم برای اونروزاش تنگ میشه

سلام عزیزم. ببین اصلا نگران نباش همش طبیعیه. من از حرکاتش خیلی میترسیدم چه استرسی تحمل کردم. حتی تو ...

البته طاق باز خواب بود منظورم اینه که طاق باز رو زمین بود و عروسک دستش می‌دادیم 

سلام عزیزم. ببین اصلا نگران نباش همش طبیعیه. من از حرکاتش خیلی میترسیدم چه استرسی تحمل کردم. حتی تو ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرت بده❤️

ولی نوزاد من تو بیداری و خود به خود یهو دستاشو باز میکنه و میلرزه و چشماشو درشت میکنه انگار مثلا داره از تو آسمون یه چیزی میبینه و وحشت میکنه 😔

خیلی خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرت بده❤️ ولی نوزاد من تو بیداری و خود به خ ...

پسر منم این حالت براش پیش میومد. وقتایی که زیر ۶ ماه بود یدفه بی دلیل دستاش باز میشد میترسید انگار. موقع پوشک عوض کردن یادمه خصوصا بیشتر پیش میومد. طاق باز سعی کن کمتر بخوابه

پسر منم این حالت براش پیش میومد. وقتایی که زیر ۶ ماه بود یدفه بی دلیل دستاش باز میشد میترسید انگار. ...

سلام گلم خوبی پسر منم ۴۰ روزشه از روز اول توبیمارستان این حرکارو میزد دستش میپرید خیلی استرس دارم ی دکتر اطفال عمومی گفت احتمالا تشنج باشه میترسم ببرم دکتر بگه تشنجه میشه پسرشما از چندماهگی این علایمو داشت؟درضمن پسر من کولیک هم داره ازکجا بدونم رفلاکس داره؟

سلام گلم خوبی پسر منم ۴۰ روزشه از روز اول توبیمارستان این حرکارو میزد دستش میپرید خیلی استرس دارم ی ...

سلام عزیزم. والا همه نوزادا خیلی میپرن بچه منم خیلی می‌پرید چه تو خواب چه تو بیداری چه با صدای بلند چه همینجوری منم خیلی نگران بودم ولی خدا رو شکر چیزی نبود و همش وسواس بود

سلام گلم خوبی پسر منم ۴۰ روزشه از روز اول توبیمارستان این حرکارو میزد دستش میپرید خیلی استرس دارم ی ...

رفلاکس بعضی نوزادا خیلی بالا میارن که مشخصه بعضیا هم پنهانه ینی یه چیز میاد تو گلوشون برمیگرده مثل ترش کردن بزرگترا. خیلیم چیز کوفتیه. پسر من داشت و بخاطر آلرژی به پروتئین شیر گاو بود. اگه شیر مادر میخوره خودت رعایت رژیم غذایی بکن اگه شیر خشکه که شیر خشک مخصوص باید بخوره. پسر من تا دو سالگی داشت رفلاکس پنهان لعنتیو

خیلی خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرت بده❤️ ولی نوزاد من تو بیداری و خود به خ ...

سلام عزیزم ترس نوزاد شما از چی بود ؟نوزاد من الان دوماهشه دقیقا مثل نوزاد شما میشه از در و دیوار می‌ترسه  من خیلی نگرانم