2777
2789
عنوان

ترس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 14949 بازدید | 56 پست
سلام عزیزم ترس نوزاد شما از چی بود ؟نوزاد من الان دوماهشه دقیقا مثل نوزاد شما میشه از در و دیوار می‌ ...

سلام عزیزم آخرش نفهمیدم دلیلش چی بود. 

خود ترسیدن اصلی که تو خواب دستاش می‌پرید رو از همون اول داشت تا چندماه.این ترس رو که میدونستم عادی بود ولی اونیکه من نگرانش بودم ترسیدن تو بیداری و یهو حین بازی کردنش بود که میگفتم نکنه داره تشنج میکنه که اینجوری دستاشو باز میکنه و چشاش گرد میشه. ولی تا جایی که یادمه این حالتش بعد واکسن دوماهگی شروع شد و بعد یه مدت کوتاهم تموم شد خودش. فکر کنم به خاطر ترس از واکسن اینجوری شده بود 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دعا کن دختر منم خوب بشه

بچه من الان یکسالشه و این اتفاق تو دو سه ماهگی واسش میفتاد. دیروز یه کلیپ دیدم از یه نوزاد که اسپاسم شیرخوارگی داشت و دقیقا عین اون موقع پسر من بود الان میخوام ببرمش متخصص مغز و اعصاب کودکان ببینم دکتر چی میگه 

سلام عزیزم آخرش نفهمیدم دلیلش چی بود.  خود ترسیدن اصلی که تو خواب دستاش می‌پرید رو از همون اول ...

عزیزم منم دوروزه واکسن دوماهگی دخترم و زدم و همش میپره و می‌ترسه دخترم.جیگرم کباب میشه براش.یه ذره خواب آلود بود موقع واکسن یعنی تازه بیدار شده بود.ممکنه از اون باشه؟چقدر طول کشید رفع شد از نوزادتون؟

نمیدونم والا،گفت ببر دکتر علایم تشنجه،اخه امروز تو بغل باباش هم یهو اونطور شد،دستاش رفت هوا،سرخ شد،چ ...

سلام منم پسرم از ۱۵ روزگی اینجوری که شما میگید دقیقا. شما خوب شد من الان ۳ ماهشه انگار خوب شده خدارو شکر  دکتر گفت 

مشکوک به تشنجه

سلام به همه دوستان بچه منم در دوماهگی این حرکات را داشت وقتی میزاشتمش زمین وحشت زده میشد دستاش بااز میکرد چشماشا گشاد میکرد و گریهه میکرد خیلی بد بود چنبارم تو بغل اینطوری شد دکترای زیادی بردم همه تشخیص اشتباه تشنج دادن ولی یه دکتر خیلی خوب بردم گفت هایپر اکپلکسی و باید قرص مصرف کنه تا یکسالگیش که خوب بشه 

شرط این موضوع نوار مغز نرماله حتما پیگیری کنید درمان نشه خطر اپنه تنفسی داره 

یکبار میپرید یا چندبار پسر منم بعد از واکسن اینجوری شده

دختر من الان یکسالشه و خداروشکر دیگه اثری از اون حرکات نیست دکتر هم که بردم گفتن تو تب بالا بچه ها تحریک پذیر میشن و این بخاطر تب هست و واقعا هم وقتی بعد یکی دو روز تبش پایین اومد این حالتش کم و کمتر شد تا ب صفر رسید در حد یه هفته