2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 102 پست
همون انقد بخشیدمشو درس تشدالان از ایندم میترسم..  نمیخوام فردا بچه دار شم یا هر چی بعد بزنم تو ...

اصلا اگ راهی نیست و درست نمیشه نمون .... من همیشه به مادرم میگم چرا جدا نشدی ، میگ چیکار میکردم کسی نبود حمایت کنه انقدر خاطرات تلخ دارم از پدرم که حس میکنم بمیره ککم نمیگزه ، معلومه ت در برابر بچت مسئولی ،افرین اگه نمیخوای بچت مثل خودت از خانوادش اسیب ببینه ،منو تو خوب میفهمیم خانواده  ای ک خوب نباشه چ نا ارومی و اتیشی رو میندازه تو جونه بچه هاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون انقد بخشیدمشو درس تشدالان از ایندم میترسم..  نمیخوام فردا بچه دار شم یا هر چی بعد بزنم تو ...

ببین اگ راهی بودو میخواستیش این حرفارو نمیزدم اما حالا ک نمیخوایش و تجربه های تلخی توی خانوادت داشتی دگ این بار کوتاه نیا اگ درست بشو نبود خواهشا ، تو اشناهامون ادمایی بودن ک خونه شوهرشون کارشون به خودکشی رسیده بود حتا ، الانم ک میدونی چقد طلاق زیاد شده ، اما الان داره کار میکنه و خرجشو در میاره،میتونی بری شهرو روستایی ک خونه ها ارزونترن ، شاید نیاز باشه اوایل ساعت کاریت بیشار باشه ، بخدا شرف داره برا خود جنگیدن ، یعنی میشه یروز بیای بگی راحت شدی و همه چی خوبه چه با همسرت چه تنهایی ، اگ جوونی بجنب خاهر، یکی از دوستام تو سن کم ازدواج کرد بچه دارم شد تهش انقد شرایط بد بود جدا شد ،الان با وجود بچه خداروشکر ازدواج خوبی کرده راضیه

برم پیش مشاور تاثیری داره؟

اره ببین ادمایی که کاملا از همه نظر سطح سلامت روانشون اکی باشه شاید درصدرشون به شدت پایین باشه ، توی این دنیایی که ما داریم زندگی میکنیم اکثرررر ادما ، من ، شما ، خیلیا نیاز به مشاور دارن اما نمیریم ، همینه ک تهش از یه جایی به بعد حالمون خیلی بد میشه اما پرسو جو کن اونم درستو حسابی و پیش یه ادم خوب برو ، اگ یکی کسی رو معرفی کرد ، تااز کلی ادم نپرسیدی و مطمئن نشدی نرو پیشش، و اینکه باید ببینی خودت دوستداری مشاورت چطوری باشه ، مثلن از دل گذشتت بیاد علت  رو در بیاره از کودکی شروع  کنی حرف زدن ، یا فقط حال الانتو خوب کنه ،شاید یکی انقدر تو گذشته و بچگیش مشکل باشه که دلش بخواد از اول همه چی رو بگه و بررسی شه یکیم نه فقط بخواد مشکل زمان حالشو بگه ، یا مشاوره و درمانت میخوای کوتاه باشه و ... باید کامل بررسی کنی ،من راستش نمیتونم ادم خاصی رو بهت معرفی کنم ، اما توی اینستاگرام از ادمایی که روانشناسن و سوال و جواب میزارن یکی( انوشه میرزایی )حس میکنم خوبه چون هم قیمتش خوبه هم از پاسخاش معلومه اصلا اهل قضاوت نیست و این خیلییی مهمه ، دوم گروه درمانِ بهزاد چاووشی ک البته ایشون حس میکنم گروهشون خبره هستن اما لحن بیانش برا یه عده اذیت کنندس و یه وقتا بوی قضاوت و حرفای عجیب از صحبتاش میاد ، اما در کل جفتشون انگار خوبن ، اما بازم میگم تحقیق کن .

تو یکی از تاپیکا یه خانومی میگفت رفه بود یه جای خیلی کوچیک و در حد یه اتاق حموم دسشویی اجاره کرده بو ...

ممنون ازین میترسم ک پدر مادرم حتی نذارن برا خودم زندگی بکنم...

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اصلا اگ راهی نیست و درست نمیشه نمون .... من همیشه به مادرم میگم چرا جدا نشدی ، میگ چیکار میکردم کسی ...

بخدا من ارزومه مرگ پدرم.... اره نمیخوام بسه هر چی خودم سختی کشیدم بچه بیچاره چ گناهی کرده

ببین اگ راهی بودو میخواستیش این حرفارو نمیزدم اما حالا ک نمیخوایش و تجربه های تلخی توی خانوادت داشتی ...

من 22 سالمه فقط میترسم اینبارم پدرم بیاد و نذاره راحت باشم... وای ک چقد ازشون متنفرم

ممنون ازین میترسم ک پدر مادرم حتی نذارن برا خودم زندگی بکنم...

ببین اگه بخوایم صادق باشیم منم شاید بترسم از مستقل شدن که بخوام برم یشهر دگ و پدرم نزاره ، یا توام شاید خانوادت نزارن ، حتا اگ بدونیم اون پشت در باغ بهشته بازم ترس ورمون میداره ، چون دگ زندگی زیر سایه پدرو شوهر تمومه ، این تاوان ازادیمونه که با ترسامون مقابله کنیم وگرن باید بخودمون تبریک بگیم که تا اخر عمرمون با خفت و ناراحتی زندگی کردیم اما تکون نخوردیم! 

ت دگ اگ طلاق گرفتی دوباره به چاه اولت بر نگرد ، تازه جدا هم بشی اختیارت با خودته ، ببین دکتر فرجام میگفت از یه سنی به بعد مجردم باشی زندگی با خانواده اشتباهه چون هر دو طرف فرشته هم باشن  اختلاف پیش میاد مخصوصا تو خانواده های ایرانی  که دیگ هیچی ... راهبه میخوان ازت ، پسفردام اگه خاستگار خوب میاد میگن باید بری باز ، با هزار تا حرف برمیگردی سر جای قبلی، پس جوری زندگی کن که ادامه شو دوست داشته باشی اگرم خواستی دوبارا ازدواج کنی خودت انتخاب کنی ، سری بعدی مهریه نگیر اما حق طلاقتو بگیر، البته حق طلاقم شرایط خاص خودشو داره باید از قبل تنظیم کنی جوری نوشته بشه که بلاعزل باشه ... خلاصه برات دعا میکنم پا پس نکش لاقل اگ دیدی پشیمون شدی مشاور بگیر بتونی اوضا رو بهتر کنی ، در هر حالت چ بمونی چ بری ، سعی کن شرایطتتو اکی تر کنی بهت بد نگذره، یه وقتا مجبوری به دشمنتم بگی چشم تا اوضا اروم شه و به موقع قدماتو برداری

بخدا من ارزومه مرگ پدرم.... اره نمیخوام بسه هر چی خودم سختی کشیدم بچه بیچاره چ گناهی کرده

مثل من ..... و چقدر دردناکه ،متاسفانه ، ما باید عاشق باباهامون بودیم ... یسری دردارو فقط همدرد میفهمه

ببین اگه بخوایم صادق باشیم منم شاید بترسم از مستقل شدن که بخوام برم یشهر دگ و پدرم نزاره ، یا توام ش ...

ممنون... وای ک حرفات چقد ارامشه برام... ممنون که وقت گذاشتی و ارومم کردی... اره باید یکاری کنم ک حل شه مشکلاتم... باید حلش کنم.... وای ممنون

مثل من ..... و چقدر دردناکه ،متاسفانه ، ما باید عاشق باباهامون بودیم ... یسری دردارو فقط همدرد میفهم ...

خیلی متاسف میشم وایه خودم... من خ دوسش داشتم اما اون همیشه باعث اذیتم شدع... تایپیک اولمو بخونی میفهمی چیا کشیدم

من 22 سالمه فقط میترسم اینبارم پدرم بیاد و نذاره راحت باشم... وای ک چقد ازشون متنفرم

من ۲۴ سالمه ، نه وقتی جدا شدی دگ برو پیش مدد کار اجتماعی ازشون کمک بخواه ، الانم میتونی بری مشکلاتتو بگی هم برا مشاوره و هم برا پیدا کردن کار ،بگو که نیاز به کار داری حتا نیاز به پناه همرو بگو ، اگ دیدی نیازه و در خطری حتا ادرس جایی ک هسی رو ب هیچکس نده ، بزار بفهمن میخوای مستقل باشی ، بعدا اگ این واقعیت رو قبول کردن بهشون سر بزن  

نمیتونم هیچ وقت کسی منو نفهمید  ک چی میگم چی میخام پای درد و دل همه هستم هر روز هر ساعت کس ...

حال و روزت رو درک میکنم.منم همینجورم و این خیلی دردناکه ولی خب بس که زجرم دادن آدما اگر قبلا قوی بودم و گریه نمیکردم اان شکننده شدم و گریم میگیره.

در مورد شما اگر قبلا راحت گریه میکردی و الان اینجوری من فکر میکنم از بس احساساتت درک نشدن اون حس گریه سرخورده شده و مثل بقیه احساساتت که مجبوری سرکوب کنی اینم داره یرکوب میشه.اگر خیلی اذیت میشی برو مشاور و تمام درد دلات رو بگو و جلوش خجالت نکش هرجور خواستی درد و دل کن شاید تخلیه شی و حتما مشاور کمکت میکنه