2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 102 پست
خیلی متاسف میشم وایه خودم... من خ دوسش داشتم اما اون همیشه باعث اذیتم شدع... تایپیک اولمو بخونی میفه ...

منم اونم اینکه همیشه بدون دلیل اذیتم کرده ، هیچ بهونه ایم نداشت اونقدر عصبیه بی خودی اذیتم میکنه ... اینجور ادما هرچی باهاشون بهتر باشی بد تر میشن ،اما  هر چی نادیدشون بگیری انگار اروم ترن ، اره میرم میخونم الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم وقتی جایی میاد میبینه همه یه دردی دارن دلش میخواد از پشت گوشی همه رو در اغوش بگیره و نوازش  کنه ، کاش شادی بریزه رو سره هممون اونقدر زیاد ک نگو 😁 برا دلای همدیگ دعا کنیم . ادم شاد باشه کوهم جابجا میکنه

اره ببین ادمایی که کاملا از همه نظر سطح سلامت روانشون اکی باشه شاید درصدرشون به شدت پایین باشه ، توی ...

خودمم حس میکنمم واقعا نیاز دارم یکی بهم گوش بده

از اول زندگیم تا همبن الان و حالمو خوب کنه

ولی ی حسی دارم ک با خودم مدام میگم ن حالم خوب نمیشه 

هیچ وقت قرار نیست خوب بشم

کسایی ک از دور منو میشناسن با هودشون فک میکنن ک چقد ادم شاد و سر خرشی ام از بس تلاش کردم خودمو شاد و قوی نشون بدم

ولی واقعا دیگ هیچی شادم نمیکنه 

هیچی خوشحالم نمیکنه

جز حس ناراحتی هیچ حس دیگ ایو حس نمیکنم

امید ب اینده ندارم از حالو گذشتم بیزارم

حتی از خودمم بیزارم 

این همع مشکل چ حوری میخاد حل شه

و اینک ی سری واقعیتای زندگیم هست ک تغیر نمیکنه و بشدت اون قسمتا عذابم میده مشاور میخاد با اون بخش زندگیم چیکار کنه 

حال و روزت رو درک میکنم.منم همینجورم و این خیلی دردناکه ولی خب بس که زجرم دادن آدما اگر قبلا قوی بود ...

وای دقیقااالا همیینا ک گفتی

خیلییییی سرکوب شدم

غصه هام ففط موی سفید میشن تو سرم

سنیم ندارم 23 سالمه

حس میکنم خیلییییی تنهام

از خودمم ناراحتم ک چرا هنیشه برای همه سنگ صبور بودم ولی کسی نیست ب خودم گوش بده کاری ام نکنه فقط گوش بده 

خیلی سرکوب شده احساساتم

دیگ هیچ حس خوبیو حس نمیکنم

ارزوم شده بتونم خالی شم

ماهاست فقط بغض تو گلومه اشک نمیشه 

ادم وقتی جایی میاد میبینه همه یه دردی دارن دلش میخواد از پشت گوشی همه رو در اغوش بگیره و نوازش   ...

نمیدونی چقد دوس دارم یکی بغلم کنه تو بغلش اینقد گریه کنم ک اروم شم

خودمم حس میکنمم واقعا نیاز دارم یکی بهم گوش بده از اول زندگیم تا همبن الان و حالمو خوب کنه ولی ی ح ...

نگاا کن خودتم اشاره کردی که دلت میخواد یکی بهت گوش بده ، خب معلومه انسان یه موجوده که گروهی زندگی میکنه نیاز داره به همدم و دوست ، اصلا اگه دلت نمیخواست کسی بهت گوش بده که مطمئن باش اینجا هم حرف نمیزدی

خودمم حس میکنمم واقعا نیاز دارم یکی بهم گوش بده از اول زندگیم تا همبن الان و حالمو خوب کنه ولی ی ح ...

بببین این حسایی ک داری نسبت به گذشته و اینده و خودت بخاطر غم و افسردگیه ، تو این دوران این حسا میاد سراغ ادم ، معمولا همه تو زندگیشون توی یه دورانی افسردگی و اضطراب رو تجربه میکنن و خیلی شایع هس ، پس الان بدنت و روحت داره بهت الارم میده که حالش بده جدیش بگیر ، دکتر روحم روانشناسه ، اگ ب داد خودت نرسی اطن حال بعد بیشتر جمع میشه و بدتر میشه ، افکار خودکشی هم داری ؟