2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 102 پست
خدا روحشو قرین رحمت کنه💔

خیلی به خودت فشار نیار توام.فقط معلومه دلت پره.حرف بزن و خودتو خالی کن.نه باچت.نه با نوشتن.حرف بزن.حتی شده با در و دیوار.ولی خودتو خالی کن

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
عزیزم از این ناراحتم ک.خودم همیسه ب همه گوش میدم باهاشون هم دردی میکنم مشکلشونو حل میکنم ولی وقتی ...

اره حق با توعه ، ولی مطمئن باش یجای دگ بخاطر کارای خوبت یه ادم دیگ کمکت میکنه ، مثلا یه موقع یکی مریض میشه یه دوستی میره کمکش میکنه اما همون دوست ک بیمار میشه شاید اون ادم نیاد کمکش کنه ، بجاش یه ادم دیگ ای از راه میرسه و همراهیش میکنه ، شاید  کار خوبت از همون ادما بهت برنگرده اما از سمت یه ادم دیگ ای بر میگرده ، و اینکه اول از همه از این به بعد خودت رو توی الویت بزار....... ، و هر وقت که میلت کشید کمکشون کن اول با خودت بگو این ادم شاید این کارایی ک من براش میکنم رو برام نکنه بعدش اگه بازم مایل بودی کمکش کنی بکن ....، منم کلی خوشحال میشم ازینکه منو قابل بدونی و بخاطر حس اعتماد مشکلاتتو باهام در میون بزاری ، این خودش یه نوع حسن و خوبیه ، اینکه بخوای با بقیه در ارتباط باشی ، اصلا یکی از راه هایی ک باعث میشه بتونی با بقیه دوست و صمیمی بشی اینه ک دیوار رو بشکونی ، توی خارج از دنیای مجازی هم اگه ادمی بود ک حس کردی میتونی بهش اعتماد کنی خواستی صمیمی شی مشکلاتتو بگو و دوستای خوب برای خودت بساز ، اگه هم یسری مشکلاتت نیاز به مشاور داشت یا یسری حرفات حس کردی ممکنه مورد قضاوت قرار بگیره به مشاور بگو   ، خوشحال میشم باهات حرف بزنم 😍😍😍😍💋💋💋❤❤❤، وفکر میکنم یه ادم قوی که از پس مشکلات کلی ادم براومده و کمکشون کرده ، مشکلات خودشم میزنه کنار👏 ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقااالا همیینا ک گفتی خیلییییی سرکوب شدم غصه هام ففط موی سفید میشن تو سرم سنیم ندارم 23 سال ...

حتما یه مشاور خوب برو.باید بری حرفاتو بهش بزنی و اونم باهات همدردی کنه و احساستو که درک کرد و بهت دلداری که داد اشکات سرازیر میشه.حتما برو مشاور

خسته شدم اینقد الکی خندیدم

منم دقیقا اونموقع همینجوری بودم عزیزم

یه چیزی بهت یادادم میدم این تضمین هم میکنم

فرمایش حضرت علی هستش

هر جور وانمود کنی واقعا به تدریج همونجور میشی

Fake it to make it

خارجیا همون ازش جمله ساختن

اگه دوست داری گریه کنی اصلا دیگه الکی نخند

به موضوعی که باعث غمت میشه تمرکز کنی فقط گریت میگیره شک نکن

وسطش هم به چیز دیگه ای فک نکن مثلا به اینکه نمیتونی گریه کنی و اینا فقط رو اون موضوع تمرکز کن 

خود به خود گریت میگیره 

خیلی به خودت فشار نیار توام.فقط معلومه دلت پره.حرف بزن و خودتو خالی کن.نه باچت.نه با نوشتن.حرف بزن.ح ...

واقعا گاهس حس میکنم زندگی برای من نیس

روزی نیست ک شبش بگم خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد 

اره حق با توعه ، ولی مطمئن باش یجای دگ بخاطر کارای خوبت یه ادم دیگ کمکت میکنه ، مثلا یه موقع یکی مری ...

چقد قشنگ حرف میزنی ☺❤

اولین نفری حرفات ب دلم ارامش میده💋😍 

خودتو ب جای من ی عالمه بوس و بغل کن

چون بعد مدتها حس کردم یکی میتونه حرفامو بفهمه و بدون کلیشه جواب بده

خیلی خوشحال میشم بتونم دوستت باشم اگ توام قابل بدونی 🙈❤

حتما یه مشاور خوب برو.باید بری حرفاتو بهش بزنی و اونم باهات همدردی کنه و احساستو که درک کرد و بهت دل ...

تو امتحانامم 

ولی حتما برای هفته اینده وقت میگیرم میرم

دیگ خودمم خسته شدم

ن فقط ار روحیم

مدت زیادی قوی بودم و سعی کردم نشون بدم ک هیچی من تجون نمیده

بیشتر از اینک هرررر روز من ی مشکل برام پیش میاد ناراحتم

هر روز ی اعصاب خوردی 

منم دقیقا اونموقع همینجوری بودم عزیزم یه چیزی بهت یادادم میدم این تضمین هم میکنم فرمایش حضرت علی ه ...

حتما امتحانش میکنم

مرسی عزیزم

اره من خیلد ب ای قضیه ک ن باز نمیتونم گریه کنم فک میکنم

چقد قشنگ حرف میزنی ☺❤ اولین نفری حرفات ب دلم ارامش میده💋😍  خودتو ب جای من ی عالمه بوس و بغل ...

😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤، بوس به خودت یعالمه ، معلومه همین الانشم با هم دوستیم ❤❤❤، منم خوشحال میشم که دوست خوبی مثل تو داشته باشم❤❤❤❤