2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدام  هرشب هرشب هر ساعت

پس حتما برو پیش مشاور   ، اینا علائم افسردگیه عزیزم ، همه ادمام یه وقتا دچارش میشن ، اگه زودتر اقدام نشه افسزدگی عمده میشه و بدتر میشه ها ، اما اگ زودتر اقدام کنی کنترل میشه ، خداروشکر افسردگی جوریه که بهبودی یا درمانش شدنیه ، این حسی ک داری میتونه از وجودت جدا شه، 

پس حتما برو پیش مشاور   ، اینا علائم افسردگیه عزیزم ، همه ادمام یه وقتا دچارش میشن ، اگه زودتر ...

یعنی میشه منم ی روزی دوباره خودمو دوست داشته باشم دوباره امید ب زندگی بگیرم 

تصورش ازم دوره

ن هیچ کس 💔

عزیزم هروقت خواستی میتونی بامن صحبت کنی ، کاش ازم بر بیاد بتونم کمکت کنم   ، و حتما حتمااااا برو پیش مشاور ، خبر مشاوره رفتنتو بهم بده منتظرم بیای بهم بگی رفتی خوب ؟؟؟ مشاوره ی تلفنی هم میدن روانشناسا   ، اگه حوصله بیرون رفتن نداری تلفنی صحبت کن با مشاورت ، و اینکه ساعت زنگ بزار بیدار شدی خودتو  محبور کن یکم نرمش و ورزش کنی حتا شده تو خونه ، حتا شده نشسته قر بده اهنگ بزار ، بزار بدنت اندرفین ترشح کنه حال بیاد ، یسری فعالیتارو ساعت زنگ بزار انجام بده همی کارا کوچیک کلی توی ترشح هورمون و شاد شدنت موثره ،

ببین ناراحت شدن طبیعیه اما مغزتو فعال نگه  دار ، وقتی یسری فعالیت برای انجام داشته باشی مغزت بعنوان پاداش هورمون شادی ترشح میکنه ، براهمین به ادمایی ک افسردگی میگیرن میگن فعالیتایی ک علاقه دارن رو انجام بدن ، ورزش کنن ، بیرون برن ، خلاصه بی حرکت بمونی بدتر میشه ...

عزیزم هروقت خواستی میتونی بامن صحبت کنی ، کاش ازم بر بیاد بتونم کمکت کنم   ، و حتما حتمااااا بر ...

عزیزم از این ناراحتم ک.خودم همیسه ب همه گوش میدم

باهاشون هم دردی میکنم مشکلشونو حل میکنم

ولی وقتی خودم دلم گرفته هیچ کس نیس بیاد,بگ تو روزای سخت کنارم بودی ی بارم تو باهام حرف بزن

ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍

گفتن این حرفت خودش بهم خیلی دلگرمی داد ک.یکی میگ.میتونی باهام حرف بزنی هر وقت بخای😍😍😍😍

چشم حتما خبر میدم 😍💋

منم قبلا نمیتونستم گریه کنم اسی.چندوقت بود منم مثل تو واقعا اذیت میشدم.همش میگفتم خاک تو سرت انقد گریه کردی اشک چشات خشک شد.ولی بعدش خبر فوت یکی رو که شنیدم نتونستم و زدم زیر گریه بعد چندسال.ایشالا که براتو کسی فوت نکنه ولی اگه میتونی بایکی حرف بزن سبک بشی 

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
ببین ناراحت شدن طبیعیه اما مغزتو فعال نگه  دار ، وقتی یسری فعالیت برای انجام داشته باشی مغزت بع ...

همین هفته میرم مشاور حتما

چن ماهه وارد فاز بدی شدم ومیترسم برم تو بالکن چون پایینو نگاه میکنم دوس دارم بپرم 

منم قبلا نمیتونستم گریه کنم اسی.چندوقت بود منم مثل تو واقعا اذیت میشدم.همش میگفتم خاک تو سرت انقد گر ...

یکی از اقوام درجه بکمون ک جوانم بود فوت شد

عجیبه ک.برای اونم نمیتونستم گریه کنم

بغض شده بود اشک نمیشد

کسیم ندارم باهاش درد و دل کنم :)

یکی از اقوام درجه بکمون ک جوانم بود فوت شد عجیبه ک.برای اونم نمیتونستم گریه کنم بغض شده بود اشک نم ...

اقوامو نمیدونم.من دوس پسرم بود.خیلی داغون شدم.والا برا اقوام‌من کلا اشکم در نمیاد.مثلا امروز صبح سردارو نشون داد گریه کردم.دخترعمم فوت کرد انقد ناراحت شدم ولی دریغ از یه قطره اشک.نمیومد لعنتی.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
اقوامو نمیدونم.من دوس پسرم بود.خیلی داغون شدم.والا برا اقوام‌من کلا اشکم در نمیاد.مثلا امروز صبح سرد ...

خدا بیامرزدش چقد غمگین 😭

اینک  رفته خیلی بهتر از اینه ک.بخام زبونم لال همیچین خبریو بشنوم 😭

خدا بیامرزدش چقد غمگین 😭 اینک  رفته خیلی بهتر از اینه ک.بخام زبونم لال همیچین خبریو بشنوم 😭

اره سخته.مخصوصا ک اون موقع ۱۸سالم بود.اونم ۲۳ اینا بود.مادرش خیلی داغون شد.تا یه مدت نمیشه فراموش کرد.بعدشم با همسرم اشنا شدم و ازدواج کردم.گاهی یادم بیفته حمدوسوره میخونم دلم میگیره