2777
2789
عنوان

ب دوسپسرم چی‌بگم

209 بازدید | 17 پست

من طبق اخرین صحبتی که باهاش داشتم قرار شد بهمن بیاد خاستگاری و الان بخاطراتفاقای اخیر کشور خب مهلتش نبود ... گفت من میخاستم برای تولدت بهت حلقه بدم که گوشیت خراب شد و اونو عوض کردم. الانم درگیر خرید ماشینه برام اما پول ماشینو خودم میدم. الان باهاش کات کنم؟ بدم میاد بپرسم و پیش قدم شم بگم برنامت چیه از طرفی ما ۷ ساله با همیم و واقعا خسته شدم از این شرایط و با خودم میگم من که مهلتمو بهش دادم چرا ازش دوباره سوال کنم ...

تو صحبتاشم همش از بچه و آینده حرف میزنه اخه ...

تصمیم نهایی خودم اینه بهش بگم منتهی نمیدونم تا عید صبر کنم یا همین اخر بهمن که قرارمون بود بهش بگم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف نیست بعد ۷ سال کات کنی؟ یکم صبر کن ببین خودت چی میگه کاری نکرد بنظزم یبار بپرس و بگو من دیگه نمی ...

حیفه عمرم. تا کی صبر کنم؟ نمیگه این پای حرفش نموند و دیگه هیچ وقت جدیمنمیگیره

حیفه عمرم. تا کی صبر کنم؟ نمیگه این پای حرفش نموند و دیگه هیچ وقت جدیمنمیگیره

اره خوب خیلی تو رابطه بودی منم همینو میگم زیاد طولش نده یکم دیگه صبر کن نهایت تا اخر این ماه بگو داستان چیه چیکار میکنی اخر؟ اصلا هم به غرورت برنخوره برا آخرین بار بگو کشش داد کات کن