2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111548 بازدید | 172 پست
دیسک گردن یه ورزش مخصوص داره که با انجامش تو یکماه خوب میشی من عموم و مادرم باهاش درمان شدن توضیح ...

میشه لطفا به یه طریقی ورزشش رو به من هم بگید، منم دیسک گردن دارم وهمش دردش به شونه ها و مچ دست هام میزنه😔

اابته دیسک کمر هم دارم 😭 ولی گردنه شدیدتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیسک کمر دارم الان کمر خیلی درد میکنه دوتام بچه دارم درمانی نداره کارتو کم کن خم و راست نشو اینا ...

سلام خوبی عزیزم من ساکن قزوینم  دیسک کمر شدید درد داشتم میزد به سیاتیکم شب تا صب خوابم نمیبرد دوستم شیرازی بود گفت حکیم اونجا هست دارو دیسک میده گفتم ن فایده نداره دکتر گفته فقط عمل نوبت عمل هم گرفتم گفت حالا تو این دارو بزن باناامیدی دارو گرفتم زدم بعد یک ماه کلا دردم تموم شد مثل یه معجزه بود برام برادر شوهرم و دوسه نفر دیگه هم زدن موثر بود برامن دردمو کامل از بین برد دوستم ام ار ای داد گفت کلا دیسکم خوب شده

سلام خوبی عزیزم من ساکن قزوینم  دیسک کمر شدید درد داشتم میزد به سیاتیکم شب تا صب خوابم نمیبرد د ...

دارو فقطط برای درمان برادیسک وسیاتیک که منشاآن دیسک وکانال نخاع بیرون زدگی مهره ها موثره قیمتش 650تومن هست براارتروز وگرفتگی موثر نیست ولی برا دیسک و تنگی کانال واینایی ک گفتم مثل یه معجزه هست کامل بعد یکماه درد رو تموم میکنه خواستی به دوستم روبیکا پیام بده بگو دوست مریمم برات بگیره بفرسته چون من زیاد نی نی سایت نمیام شرمنده دیر جواب دادم ایدی دوستم گذاشتم بگو از اون دارو ک برا مریم دوستت دادی میخوام نزدیکه بهشون میگیره میفرسته انشاالله حالتون خوب شه و منم دعا کنید🙏09900429877بهش پیام بدین روبیکا

@mahmoodi_amirali 

سلام خوبی عزیزم من ساکن قزوینم  دیسک کمر شدید درد داشتم میزد به سیاتیکم شب تا صب خوابم نمیبرد د ...

چه خوب چه دارویی بود؟

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
کسی دیسک گردن نداره؟؟ 

سلام دوست عزیز

شاید تجربه م بدرت بخوره

برای من فقط با چند تا حرکت کششی  روزانه خیلی خیلی خوب شد. 

دیسک گردنم به حدی بود که با برداشتن یه وسیله کوچک دستم بی حس و گز گز میشد. 

سرتو در صورت امکان پایین نگیر . مثل مطالعه ، نگاه کردن گوشی و ... 

باید ماهیچه های اطراف گردنت قوی شه. چندین بار ( ۳۰ بار یا بیشتر)در روز در صورت داشتن دمبل نیم کیلویی یا یک کیلویی یا حتی دست خالی  دو تا دست هاتو بکش بالا و رها کن. 

علاوه بر این از اینترنت تمرینات دیسک گردن رو دانلود کن و انجام بده. 

با تمرینات و مراعات کردن نیازی به عمل نیست. در ضمن بچه رو طولانی مدت بغل نکن. از برداشتن وسایل سنگین اجتناب کن. بعد یه مدت کم کم خوب میشی. ولی برای همیشه باید مراعات کنی. 

اگه درس می خونی حتما دستت رو زیر چونت بذار تا وزن سر روی دست قرار بگیره و فشار نیاد رو گردن. 

چه خوب چه دارویی بود؟

سلام من درخواست دوستی اینا نمیدونم چجوریه براچیه  بلد نیستم فقط بلدم پیام بدم😂 فکر کنم اسمش معجزه ی طبیعت بودچیزای دیگش نمیدونم خواستی خودت زنگ بزن ببین چی میگه بهت درمورد دارو ومشکلت بپرس ازش من مادرم هم استفاده کرد عالی بود 09900429877

چه خوب چه دارویی بود؟

موضعی بود حالت روغنی داشت یکی از دوستام شیرازی هست قزوین تبلیغ میکرد میگفت ینفر میفرسته و این حرفا پسر خاله شوهرمم استفاده کرد هرررشب مسکن میزد میخوابید خواست عمل کنه دارو زد  سرپا شد نمیدونم ترکیباتش چیه