2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111560 بازدید | 172 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هم همینجور بودم خیلی عذاب میکشیدم نمیتونستم حتی به اطراف نگاه کنم گردنم صدا میداد رفتم یه د ...

شما گردنت خوبه من گردنبد زیاد بستم خوب نشدم فیزیوتراپی هم رفتم.  فایده نداشت.  شما خوبی الان 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
هم گردن هم کمر

منم مثل شما کمرم انقد درد می‌کنه می‌زده به پیام. زانو علوم ساییدگی داره.  گردنمم دیسک   کلافه شدم.     شما راه حلی پیدا کردید بمنم بگید. ممنون 

منم مثل شما کمرم انقد درد می‌کنه می‌زده به پیام. زانو علوم ساییدگی داره.  گردنمم دیسک  &nb ...

عزیزم هفته پیش ازمایش روماتیسمم مثبت شد درد شدید بند انگشت پا و دست هم اضافه شد 

نمیدونم چرا انقد درد خسته ام 

اخه چند شالنه ک دارم مث پیر زنا زندگی میکنم خیلی خسته ام عزیزم

عزیزم هفته پیش ازمایش روماتیسمم مثبت شد درد شدید بند انگشت پا و دست هم اضافه شد  نمیدونم چرا ا ...

ناراحت شدم عزیزم   خدا بهت کمک کنه چی بگم والا  انقد دردت زیاد شده بین جون ها من که یک بچه دارم کلا قید بچه دار شدنو دیگه زدم  کمر و گردن و زانوم خرابه.  شبها خواب ندارم نیم ساعت هم که خواب میرم یهو تمام بدنم می‌لرزه   همش میگم کاش زودتر بمیرم راحت شم از این دردت واقعا دیگه تحمل ندارم           

منم همینطور شما وایه کمر و گرون ام ارای رفتید

اره من چهار ساله دیسک گردن دارم  چند سال جلوترم دیسک کمر داشتم بهتر بود الان جفت شون به همراه زانوم درد میکنن واسه هر سه تا میرم فیزیوتراپی 

ام آر ای گلم، ان شاالله که چیزی نیست زودتر برو تا بتونی جلو پیشرفتش رو بگیری، من دیر برای درمان اقدا ...

سلام شما برای دیسک گردن تون چکار کردید 

ام آر آي دادم ديسك گردن داشتم ٨ جلسه تا الان فيزيو تراپي داشتم اصلا بهتر نشدم دردم ميزنه به بازو و د ...

سلام شما برای گردن تون چکار کردید 

عزیزم منم دیک 3 و 4 دارم ک باعث تنگی خفیف کانال نخاعی شده منم درد دست راست دارم شما چطورید بعد فیزیو ...

منم‌مثل شمام عزیزم شما چکار کردید