2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111560 بازدید | 172 پست

همسرم دیسک گردن داشت یکی از همکارانش گفت برید پیشه دکتر مجید قربان زاده ماهم رفتیم و در کناره ناباوری درمان دیسک گردنشون رو همسرم جواب داد ما که خیلی راضی ایم از آقای دکتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده فقط دست راستم درگیر بود از وقتی ...

عزیزدلم قربونت برم من فقط منم که میدونم چقدر سخته منم حال تورو دارم دقیقا خیلی درد میکشم بعضی وقتا دوست دارم یه میله فرو کنم تو گردنم ولی باید محکم باشیم من درد خفیف هردو طرف داشتم داداشم تو دریا به شوخی سرمو به یه طرف خم کرد دیسکم رفت اون سمت تمام دردشدید رفته سمت چپم ولی به ورزش هایی هست که خوبم میکنه این شمارمه تو روبیکا یا تلگرام بهم پیام بده بهت بگم مبینام 09021992069

سلام دوستان منم سیاتیک کمر وحشتناکی داشتم برام قابل تحمل نبود هر روز و هرشب دنبال چاره بودم. حتی میرفتم اب درمانی بهترم نمیکرد. ناامید شده بودم پام میکشیدم به زمین تا بتونیم راه برم و خیلی اوضاعم خراب بود

ماساژ فراوان حجامت فصد قرص 

همه کار کردم و نتیجه موقتی داشت

اخرش یک فیلم یک اقای ترک زبان هست که آموزش حرکات اصلاحی میده اونم انجام میدادم تا حدودی اون بهتر از بقیه بود و بازم کامل کامل خوبم نکرد

یک دکتر هم به من گفت تو هم دیسک داری هم تنگی کانال و کمتر کسی حاضر میشه عمل کنه 

کل روز عصبی بودم از درد شبها ناراحت

اخرش با دوچرخه سواری خدا شفام داد

4-5 دفعه دوچرخه سواری کردم و خوب خوب شدم

این مشکل 1.5داشتم ولی یک هفته دوچرخه سواری خوبم کرد خدارو شکر

الان اگر دوباره برگرده یکم دوچرخه سواری میکنم باز خوب میشه 

موقع رکاب زدن تمام مهرهای کمر و لگن حرکت میکنن و خدا شما رو شفا میده

گفتم تجربم بزارم تا برای شماهم خیر باشه انشاالله 

التماس دعا

,من چند ماه استفاده کردم اصلا اتری نداشت. لطفا تبلیغ الکی نکنید کلی هستن امیدوا میشن

بخدا قسم قصد تبلیغ نداشتم نگفتم ک بخر هر کسی تجربشو نوشت منم گفتم بگم شاید کارساز باشه