2777
2789
عنوان

دیسک گردن

111560 بازدید | 172 پست

سلام دوستان من سی سالمه دیسک کمر و گردن دارم، الان دیسک کمرم خیلی بهتر اما گردنم اذیتم میکنه بیشترم به خاطر اینکه از دیسک سرم درد میگیره عذاب میکشم ، چیکار کنم بهتر بشم،؟ ضمنا من کارم خیلی زیاده هم درس میخونم هم دو تا بچه دارم هم کار میکنم، زندگیم به خاطر این درد لنگ شده، حتی نمیتونم سرم رو خم کنم و مطالعه کنم، اگه راهی رفتید و فایده داشته خدا خیرتون بده به منم بگید لطفا 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

حتما باید گردن بند ببندی و بری دکتر برات فیزیوتراپی بنویسه.دیسک گردن مثل کمر نیس استراحت کنی خوب بشی.جدی نگیری خیلی بد تر میشه.بعد که فیزیوتراپی جواب نداد معمولا دکترا عمل مینویسن

سلام عزیزم منم مشکل شمارو داشتم واقعا درد بد و خسته کننده ای به خصوص با دوتا بچه قطعا سخت ترم میشه من با کایروپرکتیک گردن دردم مقدار زیادی خوب شد امتحان کردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیسک کمر دارم الان کمر خیلی درد میکنه دوتام بچه دارم درمانی نداره کارتو کم کن خم و راست نشو اینا چیزایی که دکتر بهم گفت چیز سنگین بلند نکن از زانو خم شو من دیسک کمرم میزنه به پای راستم . وزنت کم کن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
سلام عزیزم منم مشکل شمارو داشتم واقعا درد بد و خسته کننده ای به خصوص با دوتا بچه قطعا سخت ترم میشه من با ..... 

خیلی بد گاهی از سردرد نمیتونم هیچ کاری انجام بدم فیزیوتراپی رفتم منظورتون همون؟

خیلی بد گاهی از سردرد نمیتونم هیچ کاری انجام بدم فیزیوتراپی رفتم منظورتون همون؟

حق داری درکت میکنم ، کایروپرکتیت یه جورایی زیر شاخه فیزیوتراپی هست که روش درمانش دستی هست یه سریی کشش ملایم و فشار های کم فشار انجام میدن که باعث میشه مهره ها سر جای خودشون قرار بگیرن و فشار از روی عضله ها برداشته میشه البته که این روش ماساژ نیست و هر کسی نمیتونه به درستی انجامش بده برای همیت حتما باید به متخصص مراجعه کرد

حق داری درکت میکنم ، کایروپرکتیت یه جورایی زیر شاخه فیزیوتراپی هست که روش درمانش دستی هست یه سریی کشش ملایم و فشار...

فهمیدم منظورتونو شما خودتون پیش کی انجام دادین؟ یه بار بود یا چند جلسه؟

فهمیدم منظورتونو شما خودتون پیش کی انجام دادین؟ یه بار بود یا چند جلسه؟

تعداد جلساتش بستگی به تشخیص پزشک داره و میزان آسیب عزیزم من با 5،6 جلسه درمان شدم شاید برای شما کمتر یا بیشتر نیاز باشه
من پیش دکتر مهدی براتی مهوار میرفتم متخصص کایروپرکتیک هستن فارغ التحصیل دانشگاه کانادا و عضو انجمن‌های علمی کایروپراکتیک ایران، کانادا و آمریکا. در حال حاضر ایشون به عنوان یکی از متخصصین برجسته در حوزه کایروپراکتیک شناخته می‌شن
این پیج اینستاگرامشون میتونی روش های درمانشونم ببینی
سعادت آباد ، بالاتر از میدان کاج ، کوچه 12 (علی اکبر) ، پلاک 41 ، طبقه همکف
02122147002 / 09914585153