2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 111559 بازدید | 172 پست
خدا روشکر ک خوبن .خیلی بد دردیه من همش میترسم نکنه عمل کنم قطع نخاع بشم یا اتفاق بدی بیفته .... ممن ...

عزيزم دكترش پيروزبخت بوده، برو پيشش خيلي شاخه، مامانم بيمارستان سلامت فردا رفت عملش كرد، ولي بيمارستان ميلادم هست، واسه وقت گيري هم برو مطبش البته خييييييلي شلوغه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
عزيزم دكترش پيروزبخت بوده، برو پيشش خيلي شاخه، مامانم بيمارستان سلامت فردا رفت عملش كرد، ولي بيمارست ...

ممنونم عزیزم انشاالله از بلا دور باشید.

میشه بپرسم الان چندوقته عمل کرده و هزینش چقدر شد؟! از بیمارستان راضی بودید ؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم انشاالله از بلا دور باشید. میشه بپرسم الان چندوقته عمل کرده و هزینش چقدر شد؟! از بیمار ...

والا ازاد عمل كرد ٢٥ تومن شد و حدودا يك ساله

ممنونم عزیزم انشاالله از بلا دور باشید. میشه بپرسم الان چندوقته عمل کرده و هزینش چقدر شد؟! از بیمار ...

بيمارستانش عالي بود، خيلي تميز و رسيدگي عالي

سلام استارتر دیسکت خوب شده

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

عزیزم من هم همینجور بودم خیلی عذاب میکشیدم نمیتونستم حتی به اطراف نگاه کنم گردنم صدا میداد رفتم یه دکتر معروف کفتند به مدت دو ماه یه گردنبند طبی نرم استفاده کن ابته روزی ۸ساعت ببند بعد بازش کن همینکا رو کردم وخوب شدم الان مشکل خاصی ندارم دیسک کمر هم دارم بهترین کار اینه کار سنگین نکنی ودولا وراست نشی واستراحت کنی وبهتر میشین

حتما باید گردن بند ببندی و بری دکتر برات فیزیوتراپی بنویسه.دیسک گردن مثل کمر نیس استراحت کنی خوب بشی ...

من فیزیوتراپی رفتم بدتر شده.راستی یادم رفت بگم که من یه بالش با الیاف درست کردم خیلی خوبه .نباید بالشتون سفت باشه

اصلا سنگینی بلند نمیکنم، اما زیاد کتاب میخونم و مینویسم، یا پای لپ تاپم، فکر کنم به خاطر این چیزا دی ...

منم به خاطر زیاد خوندن دیسک گردن گرفتم .مهره های گردنم انحنای خودشو از دست داده بود خیلی طول کشیددکه خوب بشم .الان خیلی خوبم باورم نمیشه قرص هم نمیخورم

علائمشومیشه بگیدعزیزان

علائم دیسک گردن یکی درد گردن،مخصوصا موقع حرکت،وقتی خرید میرفتم وبه اجناس نکاه میکردم گردنم درد میگرفت ،اگر با بغل دستی ام حرف میزدم ونگاه میکردم درد میگرفت.باید فقط روبرو را نگاه میکردم،پشت سرم درد داشت ،چشمهام هم درد داشت،سردرد داشتم،تحمل وزن سر برام مشکل بودو..

منم به خاطر زیاد خوندن دیسک گردن گرفتم .مهره های گردنم انحنای خودشو از دست داده بود خیلی طول کشیددکه ...

عزیزم خدا رو شکر که خوب شدید، میشه بگی چیکار کردی، خدا خیرت بده خیلی اذیت هستم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
دوماه گردنم رو روزی ۸ساعت با گردن بند طبی نرم بستم

ممنونم عزیزم امتحان میکنم، شما فیزیوتراپی هم رفتی، چند تا دیسکت بیرون بود، من سه تا از دیسکام درگیره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
ممنونم عزیزم امتحان میکنم، شما فیزیوتراپی هم رفتی، چند تا دیسکت بیرون بود، من سه تا از دیسکام درگیره

بله فیزیوتراپی هم رفتم خوب نشد شاید هم بدتر شد.ولب بابستن گردن خوب شدم،حتی دست راستم که دو سال بود درد میکرد با این کار خوب شد.بالش هم مهمه که نرم باشه.ومدتی سر را صاف نگهداری مخصوصا موقع استفاده از گوشی یا مطالعه