2777
2789
عنوان

مهریه جاری جدید

417 بازدید | 41 پست

ی سال پیش که اومدن خواستگاری من گفتن رسم ما ۸۰ سکه هس الان تو عروس جدیدشون ۳۰۰ و خورده ای سکه میگفت دیگه از جلسه های بعدی مارو نبردن ک نفهمیم چند شد مهریش مهریه منم ۲۰ تا عندالمطالبه ۱۰۰ تا هم عندالستطاعه 😂متو اومدن از شهر گرفتن هزار جا با من پز دادن همیشه سر بلندشون کردم نه تنها مهریمو کم انداختن تو هیچ مراسمی هم به عنوان پدر شوهر مادرشوهر چیزی نیاوردن کم و بیش شوهرم گرفت

حالا تازه رو دارن برا من راه و رسم میذارن دستور میدن از خودمون عکس نذاریممم😂چشمممم پدر شوهر جاننن ،

عقد ما چص تومنم کمک نکردن شوهر من موقع خرید انگشتر ب در و دیوار میزد خودشو هیچ کدوم کمک نکردن انگشتر من بشه سه گرم حداقل الان شوهرم میگه داداشمه کمک میخواد برا خرید انگشتر ولی حق نداره کمک کنه خون اونا از خون من قرمز تر بود ؟ چرا تو ما کمک نکردن الان شوهر من به اونا کمک کنه ؟ انصافه آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا برات نون و آب نمیشه دختر خوب ...فقط آرامش خودتی به هم میزنی ، بهترین روزایی زندگیت که باید عشق و حال کنی صرف حرف های بی ارزش نکن !!! تا میتونی نبین ، نشنو ، حساس نشو ...

تو هر دوران و سنی عقل و باور انسان تغییر میکنه

قبول دارم و به شما حق میدم که ناراحت باشی

اما شاید اقوام شوهرت بیشتر و بهتر یاد گرفتن و میخوان اشتباهات گذشته رو تکرار نکن

زیاد تو مقایسه نرو ، چون شما به گذشته تعلق داری و اکر این طور پیش بری فقط ذهن خودت رو خسته میکنی