2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مقدار کم هم تاثیر میذاره؟من ماه قبل روزای ۱۳و۱۴و۱۵ اقدام کردم نگرفت این ماه از ۸ سیکل شروع کردم ...

یعنی روزهای دیگه اقدام نکردی؟ بعد از پریود یک شب درمیان

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

چند سالتون بود و اینکه وضعیت پریودیاتون منظم بود؟

اولی ۲۴ سالم بود دومی هم ۲۷ سالم پریودام از مجردی افتضااااااااااااح اصلا نمیشدم با زوط و بدبختی و بسیار نامنظم. با قرص لتروزول باردار شدم البته بعد از لطف و نظر خدا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چه جالب ...برعکسش هم تاثیر داره؟ مثلا برای تقویت خانومها

من و همسرم کلا ی مدت معجون میخوردیم ک خودم درس میکردم

شیر_موز_گردو_خرما_بادوم_فندق_پسته_ پودرسنجد_ عسل_ اینارو مخلوط کن میریخیم روزی هرکدوم ی لیوان میخوردیم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
وضعیت پریودیتون به چه شکلی بود و چند ساله بودین

منظم بود دوسال بعد ازدواج اقدام کردم ۲۸ سالم بود حالتمم یه حالت عجیبی بود حالت اینکه ببخشید حالت اینکه برم دستشویی دماغم ب بو حساس بود

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

پریودم همیشه وحشتناک و درد زیاد از اونورم بارداری خیلی بدتر زایمان ک هیچ الانشم پریود منظم ولی درد شدیددد و انقباض

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
یعنی روزهای دیگه اقدام نکردی؟ بعد از پریود یک شب درمیان

چرا روز ۱۸ و ۲۴ هم اقدام داشتم چون جنسیت مهم بود از روز ۱۳ شروع کردم الان دیگه مهم نیست میگم فقط بگیره

من و همسرم کلا ی مدت معجون میخوردیم ک خودم درس میکردمشیر_موز_گردو_خرما_بادوم_فندق_پسته_ پودرسنجد_ عس ...

ممنون عزیزم

دخترم شش ماه پسرم هشت ماه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرا روز ۱۸ و ۲۴ هم اقدام داشتم چون جنسیت مهم بود از روز ۱۳ شروع کردم الان دیگه مهم نیست میگم فقط بگی ...

آها ولی در کل میگن یک شب در میون باشه خوبه

هر شب خوب نیست چون ضعیف میشید

مثلا خودتون کمخونی ندارید؟ خودتون و همسرتون یه آزمایش بدید بد نیست

مثلا نخودآب رو شنیدم برای تقویت خیلی خوبه

همینطور پیاز رو سرخ کنید با روغن زیتون بعد بهش تخم مرغ محلی که نطفه دار هست بزنید اونم میگن برای اسپرم و تخمدان خوبه