2777
2789
عنوان

تعبیررر خوابممم لطفاا بیاید

37 بازدید | 8 پست

ببینید یه خواب عجیب که من قبلا دیده بودم یبار، دوباره دیدم و به شکل عجیب تر قبلا خواب دیدم یه نفر ادم تقریبا پیر و مرد بود چند نفرو تو خونه ما اسیر کرده بود یکیشون من بودم خب بعد من این خواب رو خیلی ترسیدم الان دو سال میگذره ازش دوباره همین خواب رو دیدم ولی ادامه اش که مرده داشت میگفت همه اسیر هارو بکشید و داشتن کشته میشدن که من برای اینکه دردو حس نکنم و زجر نکشم از بالکن پریدم پایین و افتادم تو باغچه و زنده موندم چون خودمم دقیقا داشتم نفس کشیدنمو حس میکردم و مرده میگفت اگه زنده باشه بیاریدش و بکشینش و منو اوردن باز توخونه بهش گفتم میزاری من برم گفت چرا گفتم خب بقیه رو بگیر فقط به من رحم کن و گفتم چرا با من چکار داری گفت من انسان هارو دوست دارم و دقیقا تو همون خوابی که میدیدم از خواب بیدار شدم و همینارو برای بابام تعریف کردم و دیگه کلا از خواب بیدار بیدار شدم
...تعبیرش چیه

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

فک کنم تعبیر خاصی نداره

خوابه ترسناکی بود

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکن چون توی ذهنت ماندگار میشه و دوباره می بینی

😭😭

من خودم همین جوریم به چیزی که فک می کنم خواب می بینم

من ولی نه🙂

فک می کنی ،خواب می بینی یادت نمی مونه .... فک تو درگیرش نکن

چشم