2777
2789
عنوان

به پیک موتوریها چایی گرم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 86 پست
اینقدر از کارت خوشم اومد دلم خواست بغلت کنم 😍😅شکلات خوردی؟

قربونت برم بیا بغلم 🫂🫂

خوشگلم من توتاپیک شکلات بودم 😄😄😄 اما تاپیک یه عزیز دیگه بود

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

خدا امثال شمارو زیاد کنه چشمام اشکی شد با تاپیکت از اینهمه مهربونی🥺🥺🥺🥺

قربون چشمات برم که انقدر با احساس و مهربونی ♥️♥️♥️♥️🥹🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم بیا بغلم 🫂🫂خوشگلم من توتاپیک شکلات بودم 😄😄😄 اما تاپیک یه عزیز دیگه بود

اِه اره یادم اومد تو یچیز دیگه تعریف کردی نوشابه بود🤣🤣🤣

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من واسه پستچی محل همیشه شربت میبرم الان بسته منو از همه زودتر تحویل میده خونه نباشم زنگ میزنه میگه ک ...

کار خوبی میکنی عزیرم خوبی پیش خدا گم نمیشه خداهزاربرابر برات میسازه

خدا خیر بده بهتمن چون همسرمو دیدم چقدددر سختی کشید تو اون تایم دلم میسوزهاز شدت سرما پوست بدنش ترک م ...

الهی بگردم خیلی شغل سختیه اینم یه پسر جوون بود کبود شده بود از سرما دلم خیلی سوخت خیلی زحمتکشن خدا همسرت برات نگه داره مرد بزرگیه نون حلال دراورده

الهی بگردم خیلی شغل سختیه اینم یه پسر جوون بود کبود شده بود از سرما دلم خیلی سوخت خیلی زحمتکشن خدا ه ...

فداتشم

اره خیلی سخته متاسفانه

خدا حفظتون کنه هواشو داشتید

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

منم چند ساله این کارو میکنم به پیک پست و موتوری تنقلات و میوه و.. میریزم تو نایلون که ببرن هروقت کار ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده دل بزرگی داری

اِه اره یادم اومد تو یچیز دیگه تعریف کردی نوشابه بود🤣🤣🤣

اره ۱ کوبیده با ۴ تا نوشابه 😄😄😄😄😄

امشب اما کانون خانواده جمع بودن عین ادم سفارش دادم 🤣🤣

فداتشماره خیلی سخته متاسفانهخدا حفظتون کنه هواشو داشتید

وظیفه م بود عزیزم بالاخره اونام عزیز خانواده ای هستن منم عین برادرم سعی میکنم کمکی کنم هرچندناقابل وناچیز

اره ۱ کوبیده با ۴ تا نوشابه 😄😄😄😄😄امشب اما کانون خانواده جمع بودن عین ادم سفارش دادم 🤣🤣

خب آبرو رو خریدی😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

سلام عزیزم خوبین ؟ من یجا دیدم شما گفتین وکیل هستین ، میتونم بهتون درخواست دوستی بدم یه چنتا سوال در ...

سلام عزیزم شما خوبین ؟ بله حتما درخدمتتون هستم درخواست بدید راهنمایی تون میکنم