2777
2789
عنوان

به پیک موتوریها چایی گرم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 86 پست

من یه نظری دارم شاید به نظر بدجنس بیام ولی هیچکس خارج از وظایف که انجام میده چیزی ندهید خودتون هم خارج از وظایف از هیچکس چیزی قبول نکنید بعدا شاید متوجه بشید چرا این بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من سالهاست اینکارو میکنم.تابستونا هم واسشون شربت میبرم.

اسفالت کارا که اومدن کوچه رو اسفالت کنن براشون میوه و چاشت دادم .ی همسایمون شیرینی اورد

رفتگراهم همینجور براشون میوه چایی میبرم.بالاخره همه انسانیم باید هوای همدیگه رو داشته باشیم

شما چقدر مهربونی لذت بردم از تاپیکت یادم باشه حتما این کار و انجام بدممم

قربونت برم امیدوارم خیروبرکتش به زندگیت برگرده ♥️♥️♥️🫂🫂

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اومدم بگم تابستون همآب خنک بدید بهمون

که دیدم نوشتی خودت

انصافا دمت گرم داره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینقدر از کارت خوشم اومد دلم خواست بغلت کنم 😍😅

شکلات خوردی؟

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من یه نظری دارم شاید به نظر بدجنس بیام ولی هیچکس خارج از وظایف که انجام میده چیزی ندهید خودتون هم خا ...

من واسه پستچی محل همیشه شربت میبرم الان بسته منو از همه زودتر تحویل میده خونه نباشم زنگ میزنه میگه کی میای همونموقع میای برای استادم تو ترجمه کتابش کمک کردم بدون هیچ توقعی برام کار پیدا کرد یه کار توب بدون روزمه من خیلی کارا از روی انسانیت انجام دادم و هزار برابرش خدا بهم